Bele merjek menni az angol vásárlásba/ Nigériai csomagküldésbe?
Hirdetem a telefonomat az aprod.hu-n (is). Egy angliában élő hölgy írt a hirdetésre, Nigériában élő testvérének kellene elküldenem a készüléket. Mindent részletesen leegyeztettünk. El is utalta az összeget, a banktól kaptam egy mailt, hogy scanneljem be a feladóvevényt és akkor már folyósítják is a pénzt a számlámra. Bank honlapja: [link]
Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki ilyennel, számtalan kérdés merül/merült fel bennem, melyre hellyel-közzel válaszolt is a vevő, de a konkrét kérdés, hogy be merjem-e vállalni az üzletet. Tegnap írtam a banknak egy mailt arra a címre, ami az értesítő üzenetben meg van adva, de még nem válaszoltak rá.
igen, az angol hölgyek apródot olvasnak, magyarul
az angol urak pedig a Népszabadságot (az idősebbek a Pravdát)
jaj, kérdező...
Az én telefonomért is épp tegnapelőtt érdeklődtek :D Csak nálam az öregnek (from the UK) a nigériában tanuló lányának kellene elküldeni a telefont. Ne dőlj be neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!