Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bele merjek menni az angol...

Bele merjek menni az angol vásárlásba/ Nigériai csomagküldésbe?

Figyelt kérdés

Hirdetem a telefonomat az aprod.hu-n (is). Egy angliában élő hölgy írt a hirdetésre, Nigériában élő testvérének kellene elküldenem a készüléket. Mindent részletesen leegyeztettünk. El is utalta az összeget, a banktól kaptam egy mailt, hogy scanneljem be a feladóvevényt és akkor már folyósítják is a pénzt a számlámra. Bank honlapja: [link]

Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki ilyennel, számtalan kérdés merül/merült fel bennem, melyre hellyel-közzel válaszolt is a vevő, de a konkrét kérdés, hogy be merjem-e vállalni az üzletet. Tegnap írtam a banknak egy mailt arra a címre, ami az értesítő üzenetben meg van adva, de még nem válaszoltak rá.

2013. dec. 10. 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

igen, az angol hölgyek apródot olvasnak, magyarul

az angol urak pedig a Népszabadságot (az idősebbek a Pravdát)

jaj, kérdező...

2013. dec. 10. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én telefonomért is épp tegnapelőtt érdeklődtek :D Csak nálam az öregnek (from the UK) a nigériában tanuló lányának kellene elküldeni a telefont. Ne dőlj be neki :)

[link]

2013. dec. 11. 11:01
 13/13 anonim válasza:
100%
ez velem is megtörtént, meglepően magas összeget kináltak egy mobiltelefonért. természetesen tudtam hogy csalásról van szó, de kicsit húztam őket. shoppoltam egy standard postai feladószelvényt is amit elküldtem nekik emailben. a pénzt természetesen nem hagyták jóvá, valamit visszairtak, hogy rossz szelvényt küldtem, nem értették mi van rá irva. Aztán már nem volt kedven szórakozni velük.
2014. jan. 9. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!