Valaki ért a Lyoness-hez?
Figyelt kérdés
Segítettek nekem regisztrálni,rá kellett tennem a kártyámra 39.000 Ft-ot.Ennek már 1 éve.Ezt az összeget tényleg nem lehet levásárolni?Se kivenni?Mi lesz a pénzemmel?2009. nov. 23. 11:40
1/4 anonim válasza:
Elvileg kellene tudni kapni érte vásárlási utalványokat. Kérdezd a Lyoness központot:
Lyoness Hungary Kft.
H-1143 Budapest, Ilka u. 31.
Telefon: +36(0) 1 / 801 7070
Fax: +36(0) 1 / 801 7079
E-mail: helpdesk spam@gohere.go @lyoness.hu
2/4 anonim válasza:
Jaj, az email címeket furán kezeli a cucc. Ez talán jó lesz :)
helpdesk(kukac)lyoness.hu
3/4 anonim válasza:
Szia. Elintézted az ügyet?
Én is tag vagyok. Ha befizettél akkor a lyoness számládon megjelent az összeg és le tudod vásárolni. Maga a regisztráció nem kerül pénzbe. Mit vettél? Mármint milyen utalványt? Vagy csak a számládra fizettél be hogy tudjál azzal vásárolni? Illetve pozíciót vettél?
Mi egy éve csináljuk és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Igazából semmit nem lehet bukni vele mert ez egy törzsvásárolói rendszer.
4/4 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem a Lyoness-nél és azt mondták ezt az összeget nem lehet levásárolni,csak készpénzre lehet vásárolni és úgy kapok a kártyámra %-ot.Én hozzá se nyúltam,szóval az a pénz van a kártyán és nem lehet hozzányúlni,így fogalmam sincs mi lesz,már levelet is írtam de értelmes választ nem kaptam,csak hogy vásároljak ezt azt és jóváírnak valamennyi összeget,csakhogy nekem erre most nincs pénzem.Nem lehet ebből kilépni sehogy???
2010. jún. 3. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!