Hogyan állítsam be a PayPal-t?
Évek óta használom a PayPal rendszert, mindeddig probléma mentesen. Nemrégiben azonban a következőt vettem észre: A paypal számlámra beérkezett pénzösszeget (pár dolláros összeg, amit visszatérítettek egy meg nem érkezett csomag miatt) fogta, és automatikusan átváltotta forintra, és áttolta a bankszámlámra. Korábban ez nem automatikus volt, hanem megkérdezte hogy mit csináljon vele: váltsa, vagy ne váltsa, hagyja paypal-on, vagy küldje bankszámlára.
Szeretném beállítani, hogy
a.) vagy kérdezze meg mi a szándékom
b.) vagy hagyja ott a francba a paypal számlán, akármilyen pénznemben jött.
Már írtam miatta a paypal-nak is, de csak egy általános GYIK jött vissza, amiben persze nem találtam választ...
Valaki,aki jobba ért hozzá nálam?
Bocs, de nem tudom miert van ez.
En is evek ota hasznalom es tobb visszateritesem is volt (rossz item vagy meg nem kapott item miatt) de mindig ott maradt a penz a Paypal egyenlegben.
Szerintem probalkozz ujra veluk, hatha nem a "gep" hanem egy elo ember fog valaszolni az emailedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!