Hogyan keressek pénzt?
12 vagyok.
Szeretnék keresni pár ezer forintot (az a pát 50-70 ezer körül van).
Szorgosan gyűjtöm a pénzt. Még az 5Ft is elteszem hogy ennyivel is előrébb legyek.Na de ez nagyon lassú.
Gondoltam hogy eladom a cuccaimat de igazából nincs mit.Amim van azt használom.Ha nem használnám már kidobtam volna.
Készítsek kézzel dolgokat és adjam el?Tele van a net ilyen "házi" dolgokkal.
Segítsek a szomszédnak ebben/abban.Elküldenek melegebb éghajlatra.
Anyukám most kocsmában dolgozik és azért fogy az üveges sör rendesen. Majd megkérem hogy az visszaveszik-e a boltban.Egy üveg ára: 10-25Ft között mozog.De nem biztps hogy lehet.
Már gondoltam hogy megveszek valamit és eladom drágábban a haveroknak.De tuti hogy megutálnának.
Még az is eszembe jutott hogy bemegyek a belvárosba és "koldulok".Mármint: "Kérhetnék 100Ft?Ehez/ahoz kellene csak rosszul számoltam és innen xykm-re lakok"Ezt köszönéssel ellátva és jobban fogalmazva.De ha odamegyek 100 emberhez abból kb 75 visszautasít.
De akkor mégis mit csináljak?
Ez nagyon aranyos, bárcsak tudnék valami okosat mondani. Diákmunka nem tudom adható-e 14 alatt. A legtöbb 12 éves nem küzd önfinanszírozási gondokkal, ezért nem sok opció kínálja magát. A kereskedelem (online adás-vétel), online póker (sok helyen kapsz 50 dolcsi kezdő tőkét, hogy ráharapj, amit ebből keresel, azt ki is lehet venni), és hasonló dolgok tudást igényelnek.
A sörösüvegekkel szerintem maga a kocsma is bevételi forrásként kalkulál.
A koldulást nem ajánlom.
Ami a felsoroltak közül reális, az az, hogy segítesz a környéken élő embereknek. Időseknek bevásárolni, kutyát sétáltatni, és hasonlóak. Esetleg ha van valami helyi vállalkozás nekik dobhatsz egy e-mailt hátha van valami manuális feladat amit te is el tudsz látni (pl. papírok válogatása).
Utcasarokra kiállsz és zenélsz valamit, hátha adnak a szép muzsikáért lóvét. Pl nem hiszem, de lehet.
Diákzövetség pl vagy gazdag nyuggernek leviszed a kutyáját minennap egy ezresért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!