Hogy működik a bitcoin pénzzé való váltása?
Ha bitcoint akarsz venni mondok pár alapszabályt, amit tarts be és sikeres leszel! Egy Gyors tipp van egy különleges dolog a bitcoin ára megy felfelé ezt úgy értem hogy mondjuk egyszer 70 000FT egy bitcoin másnap lemegy mondjuk 50 000FT-re de következő alkalommal amikor felmegy az ára akkor 70 000FT fölé megy lehet hogy csak 5 FT-vel de fölé megy!
1: Szabj egy keretet a bitcoin olyan mint a szerencse játék mond azt hogy ebben hónapban csak 4 Bitcoin veszek!(Ezt azért mondom mert könnyen lehet hogy túlzásba esel és az rossz!
2: NE PÁNIKOLJ,a bitcoin árfolyama attól függ hogy ez emberek mennyire hiszik el hogy ér valamit azaz ha esik a bitcoin árfolyama NE ADD EL SOHA várd ki míg annyit ér amennyit keresni akarsz vele!
3:Ne add el össze vissza mivel a lehet akár 1 évig is 100 FT 1 bitcoin,(na jó azért ez túlzás de remélem érted a lényeget) célozz meg egy összeget hogy ennyit akarsz keresni és akkor add el ha annyit ér (természetesen ne légy hülye ha többet ér akkor is add el)
Kb ennyi sok szerencsét!
UI: Tudom hogy a bitcoint dollárból veszed és azért adod el DE én szeretem forintba váltani!!!¡¡!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!