Mennyire megbízható az aprod.hu?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy xboxot onnan de előre kéne utalni érte és nem merek mert ha itt átvernek akkor nem tudok mit csinálni ez nem vatera.Van valami tippetek mit tegyek?2013. nov. 27. 14:04
11/12 anonim válasza:
és ugyanez van az álláshirdetéssekel is
12/12 anonim válasza:
Én kb eddig 5-ször vásároltam az aprodon. De soha nem előre utalással és a maximum összeg 5000 forint volt. Mivel budapesti vagyok, mindig csak a budapesti hirdetéseket nézem, így eddig minden a legnagyobb rendben ment.
Szerintem ez az xbox kamu, mint ahogy már írták előttem is írja az aprodon, hogy ne küldj előre pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!