Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható az aprod.hu?

Mennyire megbízható az aprod.hu?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy xboxot onnan de előre kéne utalni érte és nem merek mert ha itt átvernek akkor nem tudok mit csinálni ez nem vatera.Van valami tippetek mit tegyek?

2013. nov. 27. 14:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja közleménybe írjam a nevem meg a terméket és akkor meglesz a nyoma de azzal érek valamit?
2013. nov. 27. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Sajnos semennyire :/

Rendeltem onnan ufómagazinokat, de a tulaj nem küldte meg.

2013. nov. 27. 14:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Az aprod.hu "csak" egy hirdetési portál.Az oldal nem felelős azért,ha egy rajtuk keresztül vernek át.Sok csaló van sajnos mindenütt,ezért mindenütt alaposan oda kell figyelni,mikor megveszed a terméket.Az aprod.hu-n is figyelmeztetnek,hogy soha ne utalj előre pénzt..
2013. nov. 27. 14:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy utánvétellel venném de azt mondta nem jó úgy mert egyszer már volt hogy nem vették át
2013. nov. 27. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Műszaki cikket csak boltból, vagy magánszemély esetén csak személyesen, kipróbálás után szabad megvenni. Ez ennyire nem fontos senkinek? Szinte hihetetlen. Aztán csodálkozunk, ha naponta vannak átverős kérdések.
2013. nov. 27. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Nehogy belemenj az ilyenbe. Ezzel csak át akar verni. Sajnos már ismerős a dolog. Ha annyira el akarja adni az xbox-ot, akkor úgyis belemegy az utánvétbe. Gondolom így is neked kell fizetni a postaköltséget.

Amúgy mennyiért adná?

2013. nov. 27. 16:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Az apródon pont, hogy ki van írva nagy betűkkel, hogy soha ne utalj előre magánszemélynek. Szinte biztos, hogy átverés és nincs semmilyen xbox.

Ragaszkodj az utánvéthez. Ha nem megy bele, akkor csaló.

2013. nov. 27. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Utánvéttel is küldhet bármit, ebből a szempontból az sem nyerő dolog. Csak személyesen, kipróbálás után. Ha messze van, akkor keress közelebbit!
2013. nov. 27. 17:06
 9/12 A kérdező kommentje:
[link] erről lenne szó
2013. nov. 27. 20:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt messziről kerüld. 2013 novemberben hozta létre a profilját. Elég gyanús.

Legrosszabb esetben utald el a postaköltséget és a többit utánvéttel. Ha ebbe belemegy, akkor oké. Ha nem, akkor szerintem hagyd.

2013. nov. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!