Munkaügyi központba mit kell vinnem?
Figyelt kérdés
Elakarom intézni a TB kártyámat.2013. nov. 24. 19:32
1/6 anonim válasza:
Ha már voltál regisztrálva akkor semmit, ha nem akkor bizonyítványokat a végzettségedről. A tb-t meg majd az önkormányzatnál kell kérvényezni, a munkaügyibe csak igazolást fognak adni, hogy regisztrált álláskereső vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Még nem voltam regisztrálva. De kb mennyi idő elintézni ezt mind ?Csak beviszem a bizonyítványaim és annyi? Holnap lesz a forgalmi vizsgám is délben, és nem szeretnék elkésni.:) De tb-t is muszáj holnap már elintéznem mert elég sokáig halogattam,hogy majd...majd elintézem.
2013. nov. 24. 19:44
3/6 anonim válasza:
Nem végzel, egy teljes napot kell rászánni. Mindig rengetegen vannak, az ügyintézők meg úgy állnak hozzá, hogy aki munkanélküli tele van szabadidővel ezért nem sürgős, hogy haladjon a sor.Szokásos személyi okmányok, bizonyítványok kellenek.
4/6 anonim válasza:
Meggyorsíthatod az ügyintézést, ha elektronikusan jelentkezel: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Hát holnap azért elmegyek. Nyitásra szerintem ott leszek békáson,akkor talán még annyira sokan nem lesznek remélem.
2013. nov. 24. 20:09
6/6 anonim válasza:
sok sikert a vizsgádhoz! A lényeg ne kapkodj, csak átgondoltan ahogy tanultad :) írd meg azért sikerült e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!