Melyek azok a munkák ahol ezeket a terveimet megvalósíthatom? A többi lent
Figyelt kérdés
Szeretnék egy vállalkozást nyitni.ausztriában megkerestem rá a pénzt és szeretnék felköltözni pestre.Fiatal vagyok és kiakarom használni az életemet.olyan lehetőség érdekelne ahol minél több hölgy vendéggel tud foglalkozni az ember gondolok(masszőr,vendéglátós vagy ilyesmi)Ti mibe fektetnétek a pénzeteket?? azért pestre mert ott elég sok a szép lány és ha jóképű vagy és pénzed is van már csak egy saját vállalkozás kellene. de mi legyen az?? hol fordul meg sok sok 20év körüli lány?? előre is köszi 23 /F vagy téves hogy pesten könnyen kaphatóak a csajok? hogy mindegyik utcasarkon találkozunk jobbnál jobb lányokkal??2013. nov. 19. 16:47
1/5 anonim válasza:
Hát ha sok pénzed van nyithatsz bármilyen kamu céget, aztán felveszel szexi titkárnőket.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó nyílván bukni nem akarok csak hogy csajozhassak! egy kávézón gondolkodtam hogy jó barátommal kivennénk. oda ha jó pasik a tulajok és ott vannak általába csak be jönnek a pesti lányok.. nem tudom tényleg mibe fogjak bele
2013. nov. 19. 16:58
3/5 anonim válasza:
Bordélyház, sok jó csajjal?
Esetleg egy új hoot***ers?
Buz***ibárba is szeretnek járni a fiatal csajok, nyiss azt!
Legyél műkörmös, vagy fodrász!
Erotikus masszőr, zserbós***fiú, sztrip***es?
4/5 anonim válasza:
Most te dolgozni akarsz vagy csak szimpla barátnőhiányod van? Ha elkezded dugni a vendégeidet, akkor számíts arra hogy gyorsan ki fognak penderíteni egy normális munkahelyről.
5/5 A kérdező kommentje:
Egy jó képű normális srácnak tartanak de vidéken nincsen annyi csajszi! ezért gondoltam hogy van pénzem fel költözök és kiélem magam .munkával akartam összekötni. ezért érdeklődök.de lehet hogy csak ki kellene venni egy albérletet és 2-3 hónap alatt mindenkit felvinni akit lehet. azt mondják a fővárosba ez sikerül. itt vidéken aligha.. vagy 10ből 1.. de azt a 10 csajt is megtalálni egy örökké valóság!! fiatalon egy kicsit élni akarok!
2013. nov. 19. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!