Ilyenkor mi a megoldás? Bababörzés kérdés?
Szóval van nálunk a Face-en egy bababörze. Az egyik anyuka feltett egy kabátot, amit én megvennék!
Mire rákattintottam a képre, már láttam,hogy van egy kérdés, de pusztán annyi,hogy bélelt-e a kabát! Én írtam,hogy megvenném, mert ismerem ezt a típus, tudom,hogy a méret is jó, tehát tutira elvinném.
A másik anyuka meg csak annyit írt,hogy megszerette volna nézni?
Ilyenkor mi van? Mert lefoglalta, csak érdeklődött iránta. Én meg 100%-ra tudom,hogy nekünk jó, így megvenném!
Anyukát sem akarom kellemetlen helyzetbe hozni!
Nálunk is úgy van ahogy az előttem szóló írta.
Ha elsőként jelentkezik valaki , akár csak azért hogy megnézné, de bizonytalan, akkor is övé az elsőbbség. Ha neki nem kell, Te jössz.
Még annyi: ez ugyanúgy megy mint a boltban.
Ha valaki leakasztja a ruhát és csak fogdossa, nézegeti, bizonytalankodik, próbálgatja, akkor sem mehetsz oda és veszed ki a kezéből, hogy Te tuti megveszed, nem is nézegetnéd.
Meg kell várnod,míg visszaakasztja a kabátot, akkor már lecsaphatsz rá.
Ez a Facebookos vásárlás virtuálisan működik, bizalmon és a szabályok betartásán alapszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!