Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt zajlik le...

Mennyi idő alatt zajlik le szerintetek?

Figyelt kérdés
2003 májusban a nagyapám után örököltem 3 földet. Ebből 1et tavaly eladtam. A másik kettőre is sok lett érdeklődés most. Ma egy nő el is ment a Földhivatalba,hogy megnézze az egyiket,mert mindenképpen meg akarja venni! Erre kiderül,hogy 2003 jún. végén más nevén van már,mert én eladtam,holott ez nem igaz,semmit nem adtam el! Vki jól átcseszet,aláhamísitotta az adataimat! Most feljelentést teszünk a rendőrségen az adásvételivel!
2013. nov. 15. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű: a földhivatali ügyintéző valami másik helyrajzi számú területről szóló adás-vételi szerződést a te tulajdonodban levő területre jegyezte be!

Majd kimagyarázzák magukat, hogy "egyszerű" adminisztrációs hiba!!!!

Bár szerintem is sántít valahol valami!

2013. nov. 15. 10:24
 2/4 A kérdező kommentje:
és az én aláírásommal? :O
2013. nov. 15. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja! Hát az már gáz!!!!
2013. nov. 15. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
A pasi állítja én eladtam neki,csak hogy nekem semmi adásvételim nincs erről,sőt nem is kaptam 1 Ftot se!
2013. nov. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!