Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaptam egy büntetést a Főgáztó...

Kaptam egy büntetést a Főgáztól és ezügyben a segítségetek kérem bővebben lent?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy kicserélték a gázórát és kaptam egy 500 ezer forintos büntetést mert elvileg megvolt buherálva a gázóra amit valószinü az előz tulaj volt kedves és megbuherálta ilyenkor mi a tehendő hogy lehet bebizonyítani hogy nem én voltam?

2013. nov. 13. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy nem tudod bizonyítani.

Tudom már késő utólag okosnak lenni, de a tévében, neten is sok helyen írták, hogy sok embert így büntettek meg, és ez egy csúnya becsapás.

Általában ketten mennek ki. Ilyenkor az egyik papírmunkával feltartja a lakót, míg a másik csinál valamit a gázórával, majd jön a bünti, hogy piszkálva volt.

Ezért mondogatják mindig, hogy

1. Ha jönnek, ne legyél egyedül, legyen valaki mint tanú melletted

2. Amíg az egyik a papírmunkával el akar csalni az órától addig a vendéged legyen a másikkal, és nézze mit csinál

3. Mielőtt hozzányúlnának az órához, előttük fényképezd le az órát több irányból. Ha tudod akkor úgy, hogy a fényképen a gép rányomassa a dátumot is. Majd amikor kicserélték újra fényképezd le az órát ahogy betették a dobozba. Az új gázórát sem árt lefotózni.

4. Ha egyedül vagy (nincs senki a lakásban csak te) akkor ragaszkodj ahhoz, hogy végig nézed a gázóra ellenőrzését, leszedését, új felrakását, és csak utána foglalkozol a papírokkal.

Te ezekről már lemaradtál, így sokat nem tudsz tenni. Bizonyítani nem tudod, de fellebbezhetsz, hogy nem tartod magad tolvajnak, és követelj pontosabb vizsgálatot..

2013. nov. 13. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Nővéreméket is hasonlóval gyanúsította a Tigáz. Természetesen nem fizettek. Érdekes volt maga a per is... Nem részletezném, rengeteg hasonló ügyet találni a neten. Szerintem bepróbálkoznak, hátha összejön...

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 13. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Elmész a fogyasztóvédelemhez !! Ők tudják.
2013. nov. 13. 22:00
 4/4 anonim válasza:
Elég kevés infót adtál... tudni kellene mire hivatkoznak, mikor járt előtte ott szerelő, átírásnál ellenőrizték-e, milyen papírt írtál alá stb.
2013. nov. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!