Szerintetek is felháborító? A benzinköltséget is felszámolta. :-O Vagy rosszul gondolom?
A vaterán vettem egy cuccot, 1 ft-os aukció volt, 251 ft-ért nyertem meg (használt termék) Fel volt tüntetve, hogy más futárszolgálattal szállít 1390 ft-ért. E-mailban azért rákérdeztem, hogy esetleg a vaterafutár szóba jöhet-e (tudom, utólag már nem lehet alkudozni) mert az sokkal olcsóbb, gyorsabb. Írta, nem, mert csak ezzel a futárral szállít. Jó, átutaltam. Írta, hogy feladta. Két nap múlva meg is érkezett, de nem ám a termék, hanem egy értesítő (otthon voltam pedig egész nap), hogy menjek be a postára. Bementem, és ott derül ki, hogy ajánlott levélként adta fel!!! 1390 ft-ot fizettem a futárért, aki házhoz szállít, ehelyett nekem kellett bemennem érte, és 1130 ft-ért adták fel ajánlott levélként. Írtam az eladónak, aki felháborodott, és közölte, hogy 10 km-re van tőle a posta, és ő benzinköltséget számolt fel 260 ft-ban.
Szerintetek?!????
írj neki egy kemény negatívot, mást nem nagyon tehetsz.
illetve írd meg neki, hogy legközelebb ha kevesli a leütött árat és ennyire szíven üti, akkor legyen olyan korrekt, hogy ha szabálytalanul is de megpróbál utólag alkudozni, vagy legyen annyi vér a pucájában, hogy szerződést szeg. úgyse perelted volna egy 250Ft-os termékért.
Benzinköltség, csomagolási költség, semmi egyéb költség nem terhelhető a vevőre a tényleges postai tarifán kívül.
Ezt a Vatera Általános Felhasználási Feltételei 3/7. pontja mondja ki.
Erre lehet figyelmeztetni az eladót.
Tenni nem tehetsz semmit, amint licitálsz, elfogadod a terméklapon szereplő feltételeket, azt is, ha a postaköltséget 500.000 Ft-ban állapítja meg.
A Vatera semmit nem csinál, neki a jutalék fontos. Még a következetesen több postaköltséget "számlázó" felhasználóval sem csinálnak semmit, hiába vannak aktív szabálytalan aukciói.
Ami segíthet: mindig nézd meg az eladó értékeléseit, semleges, negatív értékeléseknél nézd meg az értékelésre adott válaszát is, abból leszűrhető, hogy milyen hozzáállású eladóról van szó. Az i+ oldalát is érdemes megnézni, valamint a termékoldalt, aki kiköti, hogy licitet nem töröl, attól nem biztos, hogy érdemes vásárolni. Nem jó az a vaskalapos gondolkodásmód.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!