Mi volt a legnagyobb nyeremény amit nyertél tippmixen, lottón stb?
Vagy hasonló fogadási oldalon,
Nekem 10000 ft körül volt. tippmixen, apukámnak 35 ezer volt..
Ha lehet linket is a szelvényről..
4-es a hatos lottón. Kb. 11e volt.
Nem tudom milyen linket akarsz egy szelvényről...
Nem tippmixelek saját kútfőből, de az egyik jó barátom, aki szinte ebből él, mondott tavaly egy biztos(nak tűnő) tippet. Felraktam 70 ezer forintot és nyertem rajta 175 ezer forintot (vagyis +105 ezret kaptam vissza, a szorzó 2,5-ös volt).
A barátomra is jellemző hogy nagy pénzekkel játszik, de szinte csak biztos meccset tesz meg.
Tehát nem 5000-et tesz fel és nyer rajta 35 ezret (+30 ezer), hanem felrak 50 000-et és nyer rajta 80 ezret (+30 ezer).
de szinte csak biztos meccset tesz meg. "
na olyan nincsen!
Ilyeneket mondott:
Pl. volt valamikor egy Románia-Hollandia meccs, amin a holland szorzó 1,7 volt. Na ez szerinte ajándék szorzó egy 95%-osan garantált meccsért. Meg ilyenek. Nem szállok veled vitába mert nem értek hozzá annyira, de akkor így pontosítanám:
A nagyon biztos meccsekre tesz, de viszonylag ritkán. És mindig vannak ilyen szorzó félreárazások, amikor egy nagyon esélyes kimenetelnek nagyon magas a szorzója (mint a fenti példa). És ez 10-ből 9-szer tényleg bejön neki és összességében tényleg pluszban van mindig.
most nyertem 42300ft ből 156510ft-tot és a meccs ami ezt hozta a:
185 Nápoli-Udinese D 3,7odd és a meccs 3-3 lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!