Az elmúlt hetekben már sokadszorra hívnak ugyanattól a call centertől, hogy állítsam le?
Kedves kommentelő!
Magam is gyakran kapok ilyen kedves megjegyzéseket, hogy menjek el dolgozni, ez nem munka, ne legyek lusta tanulni, stb. Nos, olyan ez, mint egy hajléktalan aki az utcán áll és tartja a markát. Ön szerint az sem munka, hisz csak áll és tartja a markát. Javasolnám, hogy próbálja ki és álljon ott esőben - hóban - fagyban 10 vagy 15 órát és csak tartsa a markát, hogy utána valami aluljáróban "pihenhesse" ki ezt a valójában ugye nem is munkát. Ugyanez a helyzet a közvélemény kutatással is. Jöjjön el hozzánk és toljon végig egy laza 11 órás munkaidőt. Aztán a végén majd megkérdezem, hogy elfáradt-e a sok magafajta lángész lakosok okoskodásának meg anyázásának hallgatásában. Ha tetszik, ha nem ez egy igen fontos munka. Rengeteg mindenre hatással van. Nyilván ön ezt nem látja át, mert csak egy pár másodperces telefonbeszélgetés az egyetlen tapasztalata ebből. Nekem már van egy diplomám és épp a másodikon dolgozom = Nem vagyok lusta tanulni. Szeretem ezt a munkát. Azért végzem mert szeretem ezt csinálni. Mert az esetek többségében szerencsére nem olyanokba futok bele a munkám során, mint Ön.
Ami az általam írt "kifogásokat" illeti: Nos, nem mentegetőzések voltak. Ezek pusztán a tények. Lehet ám nem elfogadni, lehet ám körbemagyarázni, meg becsmérelni, de ez így működik. Én pedig nem tettem más, mint tájékoztattam önöket erről, hogy addig se kelljen találgatni vagy minket röhejes feljelentésekkel fenyegetni.
Adtam tanácsokat miként lehet megszüntetni a nem kívánt szituációt. Ezt meg lehet fogadni vagy vissza lehet utasítani. Csak ugye a következménye más és más...
:)
Péter
A nemkívánatos szituációt a javaslata nem fogja megoldani, mert ha - mint említettem - retardáltakkal van tele a munkás állományuk illetve szándékosan hívják fel újra és újra ugyan azon telefonszámokat azon az sem segít, ha szépen kéri valaki, hogy ne hívják többet.
Fogni kell és félretenni a kagylót minden alkalommal, amikor hívják. Telefonszámlát ez nyilván nem generál, mert általányt fizetnek az ilyen cégek, de legalább megy a munkaideje a "kollégának" aztán majd megunja fél - egy perc után. Legközelebb meg majd kétszer is átgondolja, hogy érdemes-e hívni azt a számot újra.
Kedves Peter!
Nekem nem kell lehuzni annyi idot fillerekert ugy, hogy mindenki elkuld az anyamba, mert van ertelmes, normalis munkam, amivel meg jol is keresek es azugyfelek nem is szidnak. :-)
Amit On csinal az zaklatas es ertektelen munka,ennek megfeleloen kezeljuk.
a magyarázat világos volt, csak azt nem értem, miért nem kerültem még mindig ki a rendszerből. minden alkalommal szépen kértem, hogy töröljenek engem és a számomat is az adatbázisból. én is ügyfelekkel dolgozom, tudom hogy nincs rosszabb mint amikor valaki ok nélkül bunkózik, így nem vetemednék ilyesmire. de a 20 szép kérésből úgy tűnik, egy sem talált célba.
az elmúlt kb 6 évben évente körülbelül 1 max 2 telefonhívást kaptam hasonló call centerekből, amivel nem volt gond. viszont az utóbbi hónapokban kb. hetente kapok egy hívást, és kizárólag a véleményfigyelőtől. ezt megjegyeztem mert mindig figyelem honnan hív amikor bemutatkozik.
Kedves Péter!
A minap szülőértekezleten voltam,telefonomat lehalkítva letettem a padra.Idős beteg szüleim vannak,és gyermekeim! A telefonom ezért állandóan be van kapcsolva! Szülőértekezleten látom hogy magántelefonszámról keresnek.Kinyomtam! Kinyomom,2 percen belül újra hív!Ismét kinyomom,azonnal újrahív! Ezt 12-szer csináltuk végig.Gondoltam mostmár valakivel valami baj lehet otthon,mert ha kinyomom,akkor azt jelenti hogy nem érek rá,de ha folyton újra hív,akkor biztosan baj van!!! Felálltam és kimentem a folyosóra felvenni a telefont!Erre a hölgyike már sorolja hogy ki ő és honnan hív,és mondja mondja mint akit felhúztak! Ön szerint meg tudtam kérni udvariasan hogy töröljenek az adatbázisból? Ugató kutya legyek ,ha ez nem meríti ki a zaklatás fogalmát! Egyszerűen nem értem,és nem hiszem el hogy nem lehet ezzel kezdeni valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!