Mi az idegen nyelvű könyvek magyarorszagi (magyar nyevű) megjelenésének folyamata? Vagyis, ha én.
Figyelt kérdés
olvastam egy könyvet idegen nyelven, és szeretném lefordítani és megjelentetni, mit tegyek?
Először fordítsam le, majd keressek kiadót (mert egyébként nem állnak szóba velem ???), vagy előbb lépjek kapcsolatba egy kiadóval, és ő ad fordítói megbízást, ha érdekli a könyv. (A jogdíjakat a megjelenés esetén gondolom a kiadó intézi.)
2009. nov. 15. 20:28
1/2 anonim válasza:
nem értek hozzá igazán, de én arra szavazok, hogy elsőnek keresni kellene egy kiadót, amelyik vállalja a kiadást, illetve a költségeket kell megbeszélni. Valamint kell keresni szerintem valakit, aki lektorálja a lefordított anyagot.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az tanácsot, segített!
2009. nov. 18. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!