Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Igaz hogy megszűnik a Vatera?

Igaz hogy megszűnik a Vatera?

Figyelt kérdés
Azt halllottam nemsokára megszűnik a Vatera és a Teszvesz is és már nem érdemes foglalkozni a béta verzióval se. Jófogás meg Apród lesz helyette.

2013. nov. 3. 17:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
errol meg nem hallottam.
2013. nov. 3. 17:38
 2/16 Linkoln ***** válasza:

:D Pletyka...

A jófogás, és apród nem egy kategória a vaterával.

Két külön dolog. Nincs ilyen h helyette van.

Egymástól teljesen függetlenek. A vaterának óóóriási profitja van az apródhoz és jófogáshoz képest...

Óriási. A vatera kereskedelmi oldal mostmár. A jófogás meg csak egy ingyenes apróhirdető.

Labdába sem rughat.

Az hogy a vaterán annyi eladó van hogy már elrontják egymás üzletét, ráadásul a sok fekete eladó miatt a legálisak nehezen rúghatnak labdába nem fáj a vaterának. Az a felhasználónak fáj.. A vatera élvezi. Óriási árukínálat, melyek mindegyikéből részt kap.

Nem fényezem a vaterát, csak irigylem. Örülnék ha az én oldalam lenne...

A vaterának nincs is konkurenciája. Legalább is olyan ami említésre méltó lenne. Nem sok költségük van. Ha haldoklana, eladnák az oldalt, én megvenném, de sajnos erre nem lesz lehetőség. (Meg pénzem sem lenne)

2013. nov. 3. 18:02
 3/16 anonim ***** válasza:
A vatera megvette az összes konkurenciáját ! tesz-veszt is meg vette apródot is.
2013. nov. 3. 18:19
 4/16 anonim válasza:
Előbb utóbb ezek a fekete árusoknak is befellegzik, egyre többen rendelnek közvetlen az ebayről. Szerintem 5 év múlva többen fogják használni Magyarországon az ebay-t mivel kedvezőbbek a feltételei. Pár éve már nem teszek fel dolgokat vaterára mert marha drága lett... Inkább az apródra és a jófogásra.
2013. nov. 3. 18:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem hogy mi ez az új bughalmaz. A régire vagy nem tudok belépni, vagy ha nagy nehezen sikerül is eladni nem enged. A teszvesz egyátalán nem jön be nálam, egyből az új vaterára irányít már jópár napja. Azt se értem minek csinál magának konkurenciát vatera, teszvesz, apród, minek ennyi ha mind mögött az Allegroup van?
2013. nov. 3. 18:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Azért vannak különböző oldalai az Allergroupnak, mert különbözők a felhasználói igények. A Vatera egyértelműen a legnagyobb felhasználói bázisú, de a legdrágább is - amúgy a minőségről és a leelenőrizhetőségről kéne szólnia, de hogy ez mennyire valósul meg, azt most hagyjuk. Az Apród nem aukciós oldal, hanem csak egy apróhirdetési felület és amúgy ingyenes - az üzemeltető a megjelenítési felületen túl nem nagyon nyújt semmiféle szolgáltatást. A Tesz-Vesz meg valahol a kettő között van, de már jó ideje közös felületen a Vaterával.
2013. nov. 3. 18:39
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyébként nem szűnik meg, ezt nem tudom hol hallottad, viszont változások vannak és lesznek az oldal adatbázisában és sanszos, hogy az Allergroup külföldi oldalaival részben vagy egészben összevonják.
2013. nov. 3. 18:40
 8/16 Linkoln ***** válasza:

Azt meg hogy az ebay jobb, hát... Nem mondanám.

10% jutalék. Az még a vaterát is fölözi....

Nagyobb? Nagyobb!

Olcsóbb? Nem... :) Az ebay is csak egy piactér.

Az ebay DRÁGÁBB.

Egyszerűen a vaterán nem hirdetnek kínaiak.. Ennyi.

De hirdethet. Ha egy kínai feltenné a vackát a vaterára, olcsóbb lenne ebaynél is.

Amúgy tényleg jobb az ebay. Még ha lehúzós is. Mert nagy.

Kérdező, ismét mondom, a vatera nem ugyan az a kategória mint az apród... Az apródon házakat adsz el, meg lomokat. És nagyon macerás hogy a vevő megbízzon benned. A vatera már, ott új termékeket adsz el inkább. Kereskedelmi célú lett. Csak tök fekete.... De a vatera véd. Apród nem.

2013. nov. 3. 21:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem tudok semmit a megszűnésről, de ha csak a gyk-t veszem alapul, akkor is egyértelműen ki tudom jelenteni hogy az elmúlt évben ugrásszerűen megnőtt azoknak a száma aki ismeri és érdeklődik az e-bay iránt.

A vaterás eladók jelentős része az eBayen keresztül szerzi be az áruját és pofátlan profittal értékesíti azt tovább. Ha a vásárlók erre rájönnek, a kutya sem fogja a magyar aukciós oldalakat használni. Semmi szükség kettőre.

Arra hogy az emberek a saját motyójukat továbbadják, a fent említett oldalak közül 1 is elég lenne.

2013. nov. 4. 13:37
 10/16 A kérdező kommentje:

A teszvesz az biztos, írta egy fórum adminisztátor: "A Teszvesz a régi Vatera oldallal egyidejűleg megszűnik."

Tulajdonképpen a vatera is megszűnik, mert ez már nem ugyanaz. Mindenkinek nullázódik az értékelése és kezdhet mindent előlről, egy béna fapados oldalon, ami tele van hibákkal. Nagyon nagyon nehezményezem hogy az egész fű alatt történik és a felhasználókra nagyívben ....

Tehét igen január végén megszűnik!!! Kár érte, mert szerettem, de amit eddig az újból láttam arra nem vagyik kíváncsi.

2013. nov. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!