Hogyan is számláz valójában a T-mobile?
A helyzet az ,hogy előfizetős kártyám van a T-mobile-nál és mivel ez az első valahogy nem értem a díjszabásukat....
Mozaik XS díjcsomagot választottam ami 3200ft havonta és (elméletileg teljesen felhasználható) ebből jelenleg 2253 ft-ot beszéltem le és most nullázódott a díjcsomag tehát kezdi előről viszont néztem hogy nem 3200ft-ot fogok fizetni hanem 3869 ft-ot hol ott csak telefonálásra és sms-re használom sms-ből is 30db ingyenem van amit ugyan úgy felszámol . Most akkor ez hogyan működik hogy én majdnem 4ezer forintot fizetek a 3200ft helyett ? Tudnátok tanácsot adni mert ezt teljesen nem értem ?
Igen. A havi díj 100%-ban lebeszélhető ill. sms-ezhető.
Azt így látatlanba, hogy hol veszett el a hiányzó összeg nem lehet megmondani, linkeld be a telefonszámlád részletezőjét és megnézzük.
Eh.
Kérd neten, akkor helyből nem számítanak ilyen papír postázási díjat, hanem tök ingyen van és bármikor megnézheted PDF-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!