Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan is számláz valójában a...

Hogyan is számláz valójában a T-mobile?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy előfizetős kártyám van a T-mobile-nál és mivel ez az első valahogy nem értem a díjszabásukat....

Mozaik XS díjcsomagot választottam ami 3200ft havonta és (elméletileg teljesen felhasználható) ebből jelenleg 2253 ft-ot beszéltem le és most nullázódott a díjcsomag tehát kezdi előről viszont néztem hogy nem 3200ft-ot fogok fizetni hanem 3869 ft-ot hol ott csak telefonálásra és sms-re használom sms-ből is 30db ingyenem van amit ugyan úgy felszámol . Most akkor ez hogyan működik hogy én majdnem 4ezer forintot fizetek a 3200ft helyett ? Tudnátok tanácsot adni mert ezt teljesen nem értem ?

2013. nov. 3. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is XS van, nincs ingyen az SMS! Ugyan úgy a havidíjból vonódik - amíg tart a keret. 30 sms kb. pont egy ezres.
2013. nov. 3. 12:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Illetve az előző hónapban sem 3200-at fizettem hanem 28xx ft-ot
2013. nov. 3. 12:35
 3/6 A kérdező kommentje:
ha fel is számolják az még mindíg nem 3869 ft hanem csak 3400 körüli összeg lenne . Szóval akkor a 3200ft-ból le kell vonjam a 30db sms árát (30*38=1140 ft) és a maradék amit letelefonálhatok?
2013. nov. 3. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen. A havi díj 100%-ban lebeszélhető ill. sms-ezhető.

Azt így látatlanba, hogy hol veszett el a hiányzó összeg nem lehet megmondani, linkeld be a telefonszámlád részletezőjét és megnézzük.

2013. nov. 3. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem kapok részletes kimutatást . A lekérdezés meg 300 ft :D
2013. nov. 3. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Eh.

Kérd neten, akkor helyből nem számítanak ilyen papír postázási díjat, hanem tök ingyen van és bármikor megnézheted PDF-ben.

2013. nov. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!