Vaterán, tesz-veszen 1 ft-os aukciónál, miért számláz nekem ki az oldal a végleges eladási ár után jutalékot?
Eladtam 200 ft-ért egy nadrágot,nálam majd nem minden 1ft-os kikiáltási áron van.Erre ma kaptam számlát.352 ft-ról,hogy ezt+azt eladtam.Ha 1ft volt a kikiáltási ár,mire fő ?Valamit nem értettem,még friss vok eladási téren :/
Hogyan tudom megcsinálni az eladásaim,hogy ne kelljen már fizetnem ,pláne,ha jóval bolti ár alatt adok mindent!???
Válaszokat előre köszönöm!
El kellett volna olvasni a szerződést, mielőtt szerződsz a vaterával.
Ha 1 Ft-on rakod fel a termékeket, az azt jelenti, hogy nincs termékfeltöltési díj. De az eladott termékek után a jutalékot akkor is meg kell fizetned. Ezt bele kell kalkulálni az árba.
Az, hogy a bolti ár alatt adod a termékeket, ebből a szempontból teljesen mindegy. A saját döntésed volt, nem a vatera kényszerített rá. Te akkor is igénybe veszed a szolgáltatásuk, aminek ára van.
Két esetben nem kell fizetned: ha az árut 1 Ft-ért viszik el, valamint ha nem a vaterán árulsz. Expressz például ingyenes. De szerintem okosabb vaterázni még így is.
Értem,köszönöm a válaszokat!
Természetesen kifizetem,nem erről van szó,csak én azt hittem(rosszul emlékeztem,figyelmetlen voltam),hogy,ha 1 ft- a kikiáltási ár,akkor ingyenes minden,tehát jutalék sincs.
Tévedtem :(
Az online szerződés is szerződés.
Sajnos rosszul értelmezte a kérdező. Termékfeltöltési díj valóban nincs 1 Ft-os aukciónál, de jutalék akkor is van.
Regisztrációkor elfogadod a feltételeket. Az maga a szerződés. Bíróságon simán fel lehet használni
Am megszivathatnak évek múltán is, ha épp te következel a listájukon, uh ha nem te regisztráltad be magad, akkor szerintem tisztázd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!