Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sírásási ügy. Nem érzitek...

Sírásási ügy. Nem érzitek túlzásnak pár lapátnyi föld kiásásáért 15 ezer forintot elkérni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olvastam a napokban erről ...szerintem kérdező is erre gondolt ,van aki ezt tette.
2013. okt. 28. 18:24
 12/17 A kérdező kommentje:
Miért kell nekemtámadni? Ezek szerint nektek teljesen rendben vannak ezek az árak, amikkel egy temetésen lehúzzák az embert.
2013. okt. 28. 18:26
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Van választási lehetőséget már megadatik,hogy te magad is kiáshatod.

Ennyi az ára és kész. Miért az rendbe van, hogy egy kocsi több millió?

2013. okt. 28. 18:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem nincsenek rendben az árak, ahogy az sincs rendben hogy 300 ft egy kiló kenyér.

De ez egy szolgáltatás, ahol az állam szabad kezet adott a cégeknek, és szabad választást neked. Nem mindenhol ennyi, választhatsz másik temetkezést ahol olcsóbb, sőt ahogy írták, már megcsinálhatod magadnak is.

2013. okt. 28. 18:41
 15/17 anonim válasza:
84%

Sajnos egy temetés rengetebe kerül. Mamimat 3 éve temettük el, 300ezerbe került. még mais fizeti anyum a felvett hitelt. Szörnyü hogy ennyi pénzt képesek elkérni. :( Én a kiásásért 15 ezret nem sokallok, viszont azért a takaroért vagy miért tizenezreket igen. És szörnyü hogy mennyire képesek lehuzni az embert, mikor nincsen épp elég baja.:( Nekünk a temetésen a zene is akadozott.. nem azt játszották amit kértünk..de ilyenkor kit érdekel a zene?

ezzel csak azt akartam mondani hogy..ott huzzák le az embert ahol tudják.Végülis..ahhoz is erő kell hogy kiáss egy árkot, kisminkeljék a halottat(nem fizikai erőre értem) sajnos ilyen világban élünk. Ennek ellenére, én nem birnám a saját családtagomat eltemetni, megtisztitani, felöltözetni.Egyszerűen megszakadna a szivem.19L

2013. okt. 28. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, hogy te nem az ásóval beszélsz konkrétan, a gondokkal, ő ezt megoldja.

Kiássa a gördöt az ásó. Végigvárja a szertartást, a végén beássa.

Az oké,hogy szertartás közben nem csinál semmit, nem ás. De ebbe több ember részéről simán benne van 5óra, attól,hogy kiasáni 10perc...

Illetve még hozzájön,hogy attól,hogy nincs napi 8órában ásás:P igazából annyira kell felvenni az alkalmazottakat.

Nem gondolom,hogy a temetéseken kellene nyerészkedni, viszont ezen az ásás dolgon igazából nincs túlzott nagy profit, még így sem

2013. okt. 29. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező ez a történet a kérdésed apropója? Esetleg érintett vagy benne ? : [link]
2013. okt. 29. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!