Közüzemi tartozásokra lehet részletfizetést kérni?
eonnál dolgoztam, és többek között részletfizetéssel is foglalkoztam.
Ha jól emléxom ott 10-30 ezer ft tartozás között max hónapot kaphatsz, 30 felett 4-et.
Persze azt figyelembe veszik, h rendszeresen fizettél az elmúlt egy éveben, volt-e babrálva a mérőd vmikor, hány számlára kéred (ált.ba csk 1-re kérhetsz), van más tartozás, csak a részszámlás ügyfelek kaphatnak. jah és évente csak 1x kaphatsz.
Ha a szolgáltató hibájából gyűlt össze az összeg(nem kaptál egy ideig számlát, vagy becsült óraállásokat javítottak valós állásra, vagy elmaradt az előző éves leolvasás) akkor kamatmenteset kapsz, az idő pedig attól függ, h mióta gyülemlik az összeg. it nem izsgálnak semmit, ebben az easetben mindenképpen meg kell kapnod, han kéred.
Ha védendő fogyasztó vagy akkor automatikus 6 hónapra kapsz kamatmenteset, viszont évente csk 1x kérheted.
Ezek csak az eon-ra vonatkoznak, többiről nincs infóm, ha van még kérdésed, akkor kérdezz nyugodtan
javítás:10-30 ezer ft tartozás között max 2 hónapra kaphatsz.
kikapcsolni a 3. felszólítás után fogják. a 4.-ben már az időpont van amikor a szerelők mennek kikapcsolni. Időtartalom függ az összegtől, és az ügyfél tíustától, láttam olyat h fél év után kapcsolták ki, de olyat is h 1,5 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!