Ha egy ausztriai webáruházból rendelek termékeket hogyan működik a fizetés és a szállítás?
Azt írja a weboldal, hogy paypal-lal illetve előre utalással lehet fizetni. Azonban nekem nincsen bakkártyám és azt sem tudom, hogy mi az a paypal. Ez esetben megcsinálhatom azt, hogy besétálok valamelyik bankba és befizetem a készpénzt az áruház számlaszámára? Fizethetek euróval?
Valamint azt írja, hogy a szállítást az osztrák posta csinálja. Ez akkor úgy fog történni, hogy az osztrák posta elküldi Budapestre a magyar postának a csomagomat és onnan a magyar posta hozza el nekem?
Előre is köszönöm a segítséget.
A legegyszerűbb lenne, ha a konkrét webáruházat elárultad volna. Ha banki átutalással szeretnél fizetni - akkor ha van ilyen lehetőség - akkor úgy emlékszem a "wire transfer" elnevezést szokták használni.
A szállítást sem ismerem pontosan, de szinte biztos, hogy az általad leírt módon, tehát ők az osztrák postán adják fel, akik eljuttatják a magyar postára és így kapod meg a terméket. Ettől eltérő a nemzetközi futárszolgálatok szoktak lenni, de ezek költségei magasabbak, cserébe közvetlenül házhoz szállítják ki.
dvdparadies.at oldalról szeretnék rendelni
Vorkasse (Überweisung), így van írva az átutalás. Azonban nekem nincsen bankkártyám. "Ez esetben Ez esetben megcsinálhatom azt, hogy besétálok valamelyik bankba és befizetem a készpénzt az áruház számlaszámára? Fizethetek euróval?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!