Miért ennyire nagy szégyen manapság az, ha valaki dolgozik a fiatalok között, főleg fizikai munkát?
Figyelt kérdés
Mostanában egyetem mellett dolgozom kedden, pénteken, szombaton délutáni műszakban este 9-10-ig. Már a t*köm teli van azzal, hogy megyek haza esténként munkásruhában, és a sok bulizni menő fiatal jó része úgy néz rám, mint a sz*rra...2013. okt. 14. 20:28
1/8 anonim válasza:
De neked 10 év múlva lesz jó állásod meg szép családod ők meg majd nézik a hajléktalanszállón a x-faktort.
2/8 anonim válasza:
vagy csak totál leszarnak és bebeszéled magadnak.
amúgy gondolj arra, hogy neked ez ideiglenes, nekik pedig ennél több nem fog jutni ha csak buliznak tanulás helyett.
amúgy nem szégyen a munka.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ezt csak beképzeled.
Én ugyan már nem vagyok egyetemista, de annyira azért öreg sem, pár éve végeztem. Egy ismerősömtől sem hallottam még, hogy szégyen lenne BÁRMILYEN munka!
5/8 anonim válasza:
Azért mert félnek hogy az olajos, festékes cuccoddal összekened a menő Prada szoknyájukat...
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy részben beképzelem, és eltúlzom, és csak engem idegesít túlzottan a trógerkedés(vagyis, ha valaki csak lógatja a lábát évekig felsőoktatás címszó alatt), de az tény, hogy nem 1, nem 2 büfészakra járó emberrel találkoztam, aki azzal volt, hogy: "Há' minek dolgozzak, ott a felsőoktatás?". Majd meglátjuk, hol lesznek ők 5-10 év múlva...
2013. okt. 15. 10:59
7/8 anonim válasza:
szerintem legyél büszke. én közgázra járok,ami tudjuk már fizetős..heti 3 napot én is dolgozom a burger king-ben,ami lássuk be, egy jövendő közgazdásznál nem valami kecsegtető, azonban én ebből fizetem ki a tandíjat. szerintem értelmes ember nem nézi le a másikat,csak mert dolgozik. én benne vagyok az egyetem "krémjében", folyamatosan számviteli és minden más versenyre járok,és jók az eredményeim is,és soha senkit nem láttam,hogy a burgeres munkám miatt lenézne. persze,nem büszkén ecsetelgetem,de nem szégyellnivaló ha az ember dolgozik,hiszen a jövődet építed!
8/8 anonim válasza:
Pont ez a normális,hogy dolgozol suli mellett,csak arra figyelj,hogy minél előbb igyekezz szakmai melóra váltani.
Én is dolgozok suli mellett iszonyat kemény sőt néha ki van a .... de erőt ad,hogy a szakmámban van több,mint 3 év tapasztalatom így ha csúsztam is de már tapasztalt szakember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!