Bet365 bónusz? Valaki el tudja magyarázni?
Beraktam 3000 ft-ot,akkor most mit is kell csinálnom,hogy megkapjam a bónuszt?És a 3000 ft-omat ki tudom venni bármikor?
"Hogy bónuszával fogadhasson, játssza meg kezdeti befizetésének összegét 1-szer a kívánt sporton és piacokon. Befizetését és a bónusz összegét a kifizetés előtt 3-szor kell megjátszania."
Ezt nem igazán értem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
majd kapsz egy ilyen üzit idővel: ,,Köszönjük, hogy igényelte a bet365 100% Befizetési bónuszát. Ön megjátszotta a kezdeti befizetésének összegét, így befizetési bónuszát szabadon felhasználhatja fogadásaihoz. Kérjük, ne feledje, hogy a kifizetés igénylése előtt háromszor meg kell játszania a befizetés és a bónusz összegét. A rollover követelmények teljesítését követően kapcsolatba lépünk Önnel.''
a saját befizetésedet bármikor kiveheted, viszont azt hiszem van egy kifizetési minimum, de ebben nem vagyok egészen biztos
ha fogadsz ajánlom az ázsiai hendit, elég jó dolog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!