Bet365.com-on a 100%-os kezdőbónusz pontosan mit takar?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Új vagyok ezen a sportfogadás téren, és rátaláltam erre a Bet365-re. Láttam az oldalukon hogy van egy bizonyos 100%-os kezdő bónusz, ami minimum 1500 forint. Az lenne a kérdésem hogy ez azt jelenti hogy ha fogadok 1500 forint értékben miután regisztráltam, akkor visszakapom a befizetett összeget? Vagy ez hogy működik pontosan? Előre is köszi a segítséget2013. szept. 5. 21:33
1/1 anonim válasza:
Ha befizetsz legalabb 1500 akkor meg plusszba kapsz 1500 amit ha megforgatsz akkro megtarhatod. Az annyit jelent hogy 9000Ft ertekben kell fogadnod legalabb 1.5 szorzoval. Amugy ha kell ajanloi link akkor meg kaphatsz tovabbi 3000Ftot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!