Debrecenben hol lehet befektetési ezüstöt, ill. aranyat venni?
Minősített tömböt szeretnék vásárolni mindkét fém esetében. (pl. Argor-Heraeus)Van az "aranypont" a Dósa nádor téren, de ott nincs ezüst. és hát az ár miatt is jó lenne, ha lenne még alternatíva.
köszi előre is a válaszokat.
kösz a tippet, én azért most szeretnék! :)
Esetleg azt is tudod, két és fél éve hol lehetett ilyesmit kapni Debrecenben? Ezért az infóért is hálás volnék. :)
Én Szabó Sándornál próbálkoznék. Nagyon korrekt fiatalember.
#1-es válaszoló nagyon képben lehet. 2 éve (ami még az ő ajánlatában bőven benne van) 1900 dollár volt az arany unciája, ebben a percben meg 1264,83 USD egy uncia arany. Hát, tényleg jobb lett volna ezerkilencszázon megvenni...
Szerintem komplett idióták vagytok , a TV- ben halljátok , hogy aranyat kell venni , erre aranyat vesztek ....
Ugyanezt csinálták a kínai tőzsdével , ugyanezek mondták , hogy az USA válság nem jön át Európába , meg hogy vegyél fel hitelt , hogy vehessél autód , meg köss befektetési életbiztosítást.
Könyörgöm , szerintetek mi lesz ebből ?
Gondoljátok , hogy a TV- ben bemondják azt , hogy mi az aktuális jó üzlet ?
Az aktuális üzletről mindenki mélyen hallgat ( pedig mindig van ilyen ) , aztán miután kifutott , utána kezdik reklámozni , jönnek a balekok és buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!