Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez hogy lehet: licitáltak a...

Ez hogy lehet: licitáltak a vaterán és még sincs rajta licit?

Figyelt kérdés

Jött az üzenet az emailemre hogy licitáltak az egyik termékemre a vaterán, ott van szokás szerint hogy mire licitáltak. Beléptem a vaterára és nincs is rajta licit...akkor ez most mi volt??

Most mi van ilyenkor?

Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget!

2013. okt. 9. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom lehet kérni licit törlést. Régen ehhez az eladó engedélye kellett, nem tudom, hogy változott-e valami.
2013. okt. 9. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, furcsa, ilyen még nem volt.

Reggel jött az email hogy licitáltak rá. Délután megnéztem a vaterán is, de nincs is rajta licit...

Nem lehet hogy valami hiba történt vaterán?

Én már azt is tapasztalom mostanában hogy amikor felrakok egy terméket, akkor nem lehet képet feltölteni se. Hanem csak utólag. Tehát a módosításban tudom felrakni a képeket is, amikor már elindítottam az aukciót.

2013. okt. 9. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet nekik írni, ha valami problémát találsz. Ők tuti tudnak segíteni: [link]
2013. okt. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!