Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vannak Magyarországon olyan...

Vannak Magyarországon olyan aukciók, mint mondjuk a Licitvadászokban?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból..

2013. aug. 2. 19:29
 1/4 The Other ***** válasza:

Szerintem biztos nincsenek, mert jó magyar szokás szerint a raktárosok már "előválogatnák" az árut a licit előtt, továbbá a "rejtett erőforrások" is lecsapnának egy sok ideje elhagyatott helyre.

Arról nem is szólva, hogy Mo-n jóval magasabb a saját tulajdonú ingatlanok aránya és nem költöznek sokat az emberek, míg az USA-ban az emberek kb. 80%-a bérleményben él, és akár pár évente elköltözik több 100km-rel távolabb, mert ott jobb munkát talált. Így nekik a nagyobb, értékes, viszont macerásabban szállítható dolgokat egyszerűbb elhelyezni egy raktárban. Itt Mo-n ennek nincs hagyománya.

2013. aug. 2. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2013. aug. 3. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincsennek, s igazából az USA-ban sem úgy néz ki, mint a TV-ben, mert a Discoverys műsorok megrendezett reality showk (feltűnt, hogy minden színész különleges egyéniség és szinte soha nem vesztenek?).

Magyarországon ahhoz hasonló intézmény talán a lomizás meg a bolhapiacozás. Néha egy-két helyen hagyatéki árverést is szoktak rendezni. A nagyobb aukciósházak kínálatukat inkább a gyűjtők igényeihez igyekeznek igazítani, marad még a Vatera és az apróhirdetések (helyi aprós újságok, apród, jófogás, expressz), azoknak is kiváltképp az ingyen elvihető része. Aki ügyes és tudja mi mennyit ér, tud ezekkel is keresni

2013. aug. 3. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:
értem
2013. aug. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!