Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meg lehet élni művészetből,...

Meg lehet élni művészetből, designból? (nem festészetre és elvont szobrászatra gondolok)

Figyelt kérdés

Hanem extrémebb dolgokra. Termékfejlesztés, kinetikus háztartási gépek zseléből, meg ilyesmi, mindenféle interaktív, világító cucc. Medencék üvegből, jacuzzy, gőzkabin, pihenőkabinok, (wellness) lámpák, interaktív (design, kifinomult) burkolatok, csempék, konyhabútorok, mittomén, ilyesmik.

Mozgó zselés lámpák.

Van ebben ráció, vagy éhen fogok dögleni?

Bejutottam egy komoly egyetemre, de nem érzem még annyira a siker szagát.

2013. okt. 8. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelenleg ezek a design eszközök sok embernek megfizethetetlen lesz, így megélni nem nagyon fogsz tudni ha nincs rá kereslet. Bár ha nem is kerülne sok pénze, nekem sosem kéne mozgó zselés lámpa..gőzkabin, jacuzzy most is van, de nem engedhetem meg magamnak
2013. okt. 8. 21:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezek nyilván nem tömegtermékek lennének, hanem premium "limitált" és egyedi darabok.
2013. okt. 8. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hasalj rá a marketingre. Szerintem lenne célközönsége a termékeidnek, viszont nem tudom hogy kellene azt a réteget megcélozni. A falusi piacon csak akkor megy el a zselés lámpa, ha jó kocsonyának...
2013. okt. 8. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!