Neked mi a munkád? Szereted? Jól meg tudsz belőle élni?
Figyelt kérdés
Sziasztok:) Lassan kell gondolkodnom hogy mi szeretnék lenni a jövőben, kíváncsi vagyok hogy ti mit dolgoztok.. szoktam dolgozni néha suli mellett diákmunkát, persze az nem rendes így.:D
Remélem senkinek sem nagyon személyes a kérdés.:)
17L
2013. okt. 8. 07:00
1/9 anonim válasza:
Programozo / Imadom / Sajnos nem fogok egy jodarabig Maserati-t venni:(
2/9 anonim válasza:
Nézd, kérdés az, hogy mihez van affinitásod. A bankszakmai végzettségekkel rettentő jól el lehet helyezkedni, de előfeltétele, hogy intim viszonyba kerülj a matematikával.
Egyúttal az idegennyelvek ismerete szinte bármilyen komolyabb munkánál forintosítható kiegészítés. Minél több idegennyelvet beszélsz, annál több ajtót nyit ki előtted a későbbi lehetőségek mezején.
3/9 anonim válasza:
Harcművészeti oktató / Imádom / Nem lehet ebből megélni. Seftelek mellette.
4/9 anonim válasza:
NEET vagyok, de a képzésem alapján lehetnék programozó is.
5/9 anonim válasza:
Naponta vagy öt ilyen kérdés van...
Amúgy ügyvédjelölt, és igen, szeretem, és nem, nem tudok megélni belőle...
6/9 anonim válasza:
Én félig nyomorék vagyok 30 évesen,és rokkant nyugdijas.És nem tudok belőlle megélni
7/9 anonim válasza:
Munkanélküli, amúgy közgazdász, jelenleg nem élek meg belőle.
8/9 anonim válasza:
közgazdász diplomám van marketing specializációval (amit már bánok, mert logisztikát kellett volna választanom), már 2 éve tengődök. De most Németországban kezdek új életet és jó német kontaktjaim vannak úgyhogy kilátásban van egy jó meló.:)
9/9 anonim válasza:
Tőzsdével foglalkozok, és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!