Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az Intrum Justitia tartozáskez...

Az Intrum Justitia tartozáskezelő és behajtó cég valóban csak 2 évnél nem régebbi tartozásokat jogosult behajtani? Fontos! Kérlek Titeket, csak olyanok válaszoljanak, akik biztosan tudják!

Figyelt kérdés

2013. okt. 7. 15:00
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
akartam írni, nem tudtak Megfizetni!
2015. febr. 1. 19:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ebből hol következik, hogy jogszerű, ahogy eljárnak?
2015. febr. 1. 20:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan magy májer vagy, akit nem tudtak megfizetni (és ezért persze nem is ott melózol) hogy a viharba került oda az előttem adott válaszodhoz, hogy "egy intrumos"?
2015. febr. 1. 20:09
 14/26 anonim válasza:
32%

a 8 -as hozzászóló nem én voltam!!

de gondolom a % állásából gondoltad, nekem az napi szinten változik

2015. febr. 3. 20:58
 15/26 anonim válasza:
100%
Huhh 8-as,milyen büszke vagy rá hogy ennek a hulladék cégnek dolgozol,én erre nem ĺennék büszke.Miért nem keresel magadnak normális munkát?mocskos patkányok vagytok mind,egytől egyig.
2015. ápr. 23. 19:42
 16/26 anonim válasza:
100%
Te nyomorék intrumos menjetek a p*csába!! Remélem hamarosan annyi lesz nektek!!
2016. jún. 22. 20:50
 17/26 anonim válasza:
100%
Nekem is küldtek fizetési felszólítást sima levélben persze semmirevaló cég... hamarabb tárgyalnék a telenorral mint ezekkel a sz*revő gyökerekkel.. Valaki tudja ha felkeresem a telenort akkor velül tudnék egyezkedni a tartozásommal kapcsolatban hogy részletekben kifizetném valahogy? Mert az esélytelen hogy én ezzel a pénzszopó céggel én tárgyaljak
2016. jún. 22. 20:55
 18/26 anonim válasza:
100%
Nekem egy 2009-es (!!!) 50 ezer Ft-os telefon tartozás miatt küldtek 2016 októberében levelet. Jogász ismerősöm (aki jól ismeri ezt a sz*rházi céget) szerint abból tartják fenn magukat, hogy lejárt tartozásokat vesznek meg és totál jogtalan módszerekkel próbálják azokat behajtani. Ócska hulladék cég, féreg banda, totál nem helytálló paragrafusokkal dobálóznak a levélben. Aki nincs otthon egy picit is a jogban, az bedől ennek a hiéna brigádnak.
2016. nov. 3. 12:49
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan olyan sz.rházi mint az Eos...Utolsó írta jól
2016. nov. 3. 20:01
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Sima gittegylet, jogkörük nulla, zaklatni tudnak telefon meg fenyegetni személyesen, de semmi egyéb. Velük szemben nincs adósság, ha nem volt velük kapcsolatban az ember, ha bemennek a lakásba magánlaksértés, ha fenyegetéssel visznek el valamit az rablás. Tartozást csak a bírósági végrehajtó hajthat be, ha van jogerős ítélet róla. Egy magáncég nem.
2016. nov. 4. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!