Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit érdemel az a bűnös aki...

Mit érdemel az a bűnös aki már 1 éve nem tudja fizetni a víz díjat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kinek nem tudja fizetni? sajnos nem mindegy.
2009. nov. 9. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem TUDJA, akkor miért lenne bűnös?
2009. nov. 9. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Korlátozzák a vízfogyasztását, meg előbb-utóbb kamatostul kifizettetik vele a tartozást.
2009. nov. 9. 11:33
 4/12 A kérdező kommentje:

A Díjbeszedőnek! :(

Az, hogy nem TUDJA még nem mentesíti a fizetés alól sajnos!

2009. nov. 9. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja, mert nincs miből, de törekszik rá, hogy legyen miből, és mégse megy, azért a munkáltatók a felelősek, hogy egy dolgozni akarót nem akarnak foglalkoztatni.
2009. nov. 9. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Én legalábbis a munkáltatókat teszem mindezekért az ellehetetlenítésekért elsődlegesen felelősnek. Másodsorban állambácsiék, mert azért ők írnak ki pályázatokat a munkáltatóknak, vannak támogatások, csak azok a munkáltatók előszeretettel visszaélnek ezekkel.

És sajnos mégis téged fognak büntetni, szerintem húzz el valahova, ahol jobban boldogulsz.

2009. nov. 9. 11:56
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, sajnos igaz amit írtok, de hová huzzak így közel a 60-hoz?

Mindig törekedtem arra, hogy minden fizetve legyen és volt is inkább nem ettem, de már az evés is luxus!

Az államot nem érdekli, hogy egyre több a munkanélküli, egyre több a hajléktalan, az emberek nagy része megveti a hajléktalanokat pedig nem mind a saját hibájából került, kerül utcára!!

2009. nov. 9. 12:01
 8/12 A kérdező kommentje:

Hónapról-hónapra rakjuk, kártyázunk a számlákkal, amelyik éppen fontosabb, sűrgősebb azt adjuk fel!

Belefáradtam, összecsapnak a fejem felett a hullámok!!

2009. nov. 9. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül
2009. nov. 9. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Próbálj ismerősöket keresni, ne add fel, egyik nagynéném se volt már fiatal, amikor kiment Amerikába, és addig szerényen élt, 3 fiát egyedül nevelte fel, elege lett, megcsinálta a szerencséjét, mindhárom fiát lakáshoz segítette és nincs gondja az anyagiakra most nyugdíjasan. Sose késő. Ő családhoz ment dolgozni ápolóként, házvezetőnőként. Én is ki fogok menni, megkérem majd, hogy ajánljon be valakinél.
2009. nov. 9. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!