Mit érdemel az a bűnös aki albérlőként kirabolja a lakásodat majd megtaláltatik?
Hát, hogy mit érdemel az is egy dolog, hogy mit tudsz tenni az is egy dolog.
Szájbarúgást érdemelne, meg hogy szállítsa vissza a bútorodat, vagy fizesse ki.
Mit tegyél? Keresd tovább őket, ha megtalálod, írj nekik tértivevényes levelet, melyben felszólítod a tulajdonodat képező tárgyak visszaszolgáltatására.
Ha nem reagálnak rá (nem fognak) irány a Bíróság, ahol "fizetési meghagyást" adsz be a követelt értékben. Ha nem élnek ellentmondással, a Bíróság egy-két hónapon belül kitűzi a tárgyalást, és ítéletet is hoz. Tanúk vagy fényképek kellenek, mert sajnos neked kell bizonyítani, hogy volt a lakásban bútor.
Sok sikert, azért a szájbarugást akkor is megérdemli az ilyen féreg!
Az hogy a főbérlő nem adózik egyszerű tudni hiszen nem ad számlát a pénz átvételekor. Ha ők feljelentenek az nekem alég sokban fájna, ilyenkor a számlákkal együtt számolják a nekem fizetett összeget, az havi 90 kb., egy év alatt 1 milla 80 ezer forint utáni 25 százalék azaz kb 250 ezer Ft plusz ügyvédi költség plusz büntetés. Tehát többet buknék.
Amúgy megtaláltam iwiw-en, azon gondolkodom hogy az összes ismerősének elküldök egy szép levelet amiben a lakcíme feladását kérem akár egy kis pénzjutalom igéretének fejében is. Csak azt kell belefogalmaznom hogy eladtam a lakást vagy ilyesmi, nehogy eszébe jusson visszatérni kárt okozni (akár nekem személyesen).
A szájbarúgás az meg kevés a gondolataimhoz képest amivel csak az a bibi hogy egy 60 év körüli nő a fő célszemély. Idős nőket meg hát necces veregetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!