Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lakásfenntartási támogatást...

Lakásfenntartási támogatást kapok, az eon még is tartozás befizetését követeli. Jogosan?

Figyelt kérdés
Kaptam az eontól egy levelet mely szerint ők taroznak nekem 13ezer ft-al, mert túlfizetésem van és ezt postán kiküldik szept 10-ig.Nem küldték,rákérdeztem miért? Válaszuk meglepett,mert közölték,hogy nincs is túlfizetés,hanem én tartozom még 2012-ből 14ezer ft-al és haladéktalanul fizessek. Majd megírtam,hogy az nem lehet mert lakásfenntartási támogatást kapok,2012 óta nullás csekkek jönnek, ráadásul tényleg túlfizetésem van,mert nem fogyasztunk annyit amennyit az önkormányzat nekik kifizet. A válaszuk: jó jó..elismerik van túlfizetésünk több mint 30 ezer ft!!! de nem fizethetik vissza csak ha már megszűnt a támogatás! És én akkor is fizessem be a 2012-es elmaradást azonnal. Na már most..ez miért csak most jut eszükbe 9 hónap után,amikor én szólni merek nekik valamiért?? és még is hogy fizetném be ha ők tartoznak,ráadásul nem véletlenül kapom a támogatást,biztos,hogy nincs erre 14ezrem...
2013. okt. 2. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez mennyiben kapcsolódik a gyermekvállalás témakörhöz?

Kérj eves elszámolási kimutatást a tavalyi évre.

2013. okt. 2. 08:50
 2/4 anonim válasza:

Ez abból lehet, hogy amit az önkormányzat utal pénzt, nem könyvelik el rendesen!( nálunk is ez volt)

Aztán majd a végszámlán észre veszik, hogy ők hibáztak és akkor fogják kifizetni neked!

De ha te most ezt nem fizeted be nekik a 14 Ft-ot akkor korlátozzák a szolgáltatást.

Szerintem fizesd be vagy menj be az önkormányzathoz, hátha segítenek valamibe(bár nekünk nem segítettek)

2013. okt. 2. 09:18
 3/4 klopusz ***** válasza:
78%

Szia!

Szerintem is az önkormányzat meg ér egy kört. Mivel a számláidat ők fizetik, nekik biztosan van normális nyilvántartásuk. Azt átküldeném az eon-hoz, hogy annak alapján kaparják már ki az igazságot, ha már maguktól nem tudják.

2013. okt. 2. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 2. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!