Tudnátok ötleteket adni, hogy mlyen kérdéseket válaszoljak még meg? (többi lent)
Beszerzés és ellátási menedzsmentből esettanulmányt kell írnom. Egy török éttermet választottam, és az alábbi kérdéseket tettem fel az üzletvezetőnek:
Mik a cég paraméterei?
Hogyan épül be a cég az ellátási láncba?
Kik állnak az ellátási lánc végén?
Milyen kapcsolatban állnak a beszállítóikkal?
Milyen problémákba ütköznek a beszállítással kapcsolatban és ezt hogyan oldják meg?
Hány beszállítójuk van?
Honnan szerzik be a szükséges dolgokat?
Milyen termékeket szükséges beszerezniük?
A fogyasztói visszajelzéseket hogyan kezelik? És mennyire tartják fontosnak?
Szerintetek milyen szempontból tudnám még bemutatni az éttermet?
hozzá tettem ezeket is:
12.: Hogyan kezelik a hulladékot?
11.: Milyen logisztikai módszerrel dolgoznak?
13.: Milyen előmunkálatok szükségesek az étterem napi nyitásához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!