Szerintetek megéri valutával kereskedni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 19:55
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Remélem hasznos volt a válasz!
2/7 anonim válasza:
Valuta: Készpénz, papír alapú, amit a kezedben tudsz fogni.
Deviza: Elektronikus jel formájában létező pénz; ilyen a bankszámlapénz.
Ha valutával akarsz kereskedni, akkor utcai pénzváltó nepper szeretnél lenni, aki az utcán vált pénzt embereknek, vagy pedig készpénzes valutaspekulációt folytat.
3/7 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy ha az euró 310 forint lenne eladnám az eurót ha lemenne 280-raakkor megvenném
2013. szept. 29. 20:58
5/7 anonim válasza:
Pontosan. Honnan tudod, hogy nem pont hogy 310-en kellene venni, mert később még tovább gyengül a forint és 350-en tudnád eladni?
6/7 anonim válasza:
Első vagyok. Hallgass a 4-es és 5-ösre.
Kicsit bonyolultabb, mint ahogy elképzeled. Spekulálni akarsz de információk nélkül.
Sokan 300 körül vásároltak be belőle, majd csodálkoztak évekig, hogy 235-280-as sávban mozog.
Nem tudhatod merre megy az árfolyam, éveket meg jó eséllyel nincs időd várni.
7/7 anonim válasza:
Eddig nem sok hasznos választ kaptál. Valutával ne kereskedj! Megmondom miért. Tranzakciós díjat kell fizetni a váltáskor ami általában 500-1500 forint között mozog, ehhez még számold hozzá, hogy sokszor 10-15 forinttal kevesebbért váltanak (pl most a dollárt) mint amennyiért adják. Tehát ha be is jönne az elképzelésed akkor is csak milliós összeg mellett hozna relatíve jó hasznot. Ellenben ha kicsit jártas vagy a forexben és vannak tőzsdei ismereteid, ilyen kellemetlen kiadásoktól mentesen vásárolhatsz devizát sőt még sok egyéb mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!