Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha adtam valakinek kölcsön...

Sándorirc kérdése:

Ha adtam valakinek kölcsön pénzt és nem akarja vissza adni az jogi útra terelhető?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi hogy hülye vagyok mert minek adtam és társai válaszok hanem arra hogy ilyen esetben lehet e bármilyen feljelentést tenni?
2013. szept. 28. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
fizetési meghagyást kell indítani
2013. szept. 28. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Van bármi papír róla?
2013. szept. 28. 19:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen van róla papír! kettő is vagyis az egyik amin az utalt összeg van és a többi adat a másik meg egy kölcsönadási szerződés!
2013. szept. 28. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor hajtasd be. Vannak behajtó cégek, ahol kigyúrt emberek fekete pólóban "adós fizess-Tartozol, fizesd ki" pólóban elmennek az említett lakására-munkahelyére.

Nagyon gyorsan működik!

2013. szept. 28. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
De akkor gondolom hogy ezek a behajtó cégek legálisanó és hivatalosan működnek és nekem abból semmi károm és hátrányom nem származna belőle ha felbérelek egy ilyen céget? Vagyis hogy semmi rendőrségi ügy nem lenne ?
2013. szept. 28. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!