Mikor nyílt meg az első Euronics Magyarországon?
Figyelt kérdés
A neten nem találtam eddig.2013. szept. 23. 20:28
1/5 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet konkrét választ adni mert két cég szövetsége keleti és nyugati részre felosztva. Neten megtalálod melyik mikor alakult.
2/5 A kérdező kommentje:
hm értem, az a baj h hiába kerestem de nem találtam:(
2013. szept. 23. 20:37
3/5 anonim válasza:
A Vöröskő Kft. 2001-ben csatlakozott az Euronics International Ltd-hez. A céget amúgy 24 éve hozták létre. 2014. január elsejétől kizárólagos joga lesz az Euronics márkanévhez, így a hálózat másik üzemeltetőjének, a Bravotech-nek új név alatt kell üzemeltetnie az üzleteit, illetve az arculatot sem használhatja tovább.
4/5 anonim válasza:
Még jó hogy az Euronics holland cégcsoport, és két kft, mint franchise partner üzemelteti.
Viszont jövőre már csak egy cég fogja ezeket üzemeltetni.
2001-ben jött létre az Euronics Kft.--és ebben az évben nyíltak az első üzletek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!