Hány százaléka megy el a fizetésednek?
Nekem így alakul:
lakbér 13%
rezsi 12%
hitelek 11%
iskola, ovi (2 gyerekre) 5%
bevásárlás 15%
autó 7%
megtakaríás 30%
Kedves #1/1
Köszönjük hogy felhivta figyelmünket, hogy egy sikkasztás gyanús ügyről lehet szó.
Szakértőnk fel fogja keresni a kérdezőt és az esetet ki fogja vizsgálni
Üdvözlettel: Kovács Béla, NAV pénzügyi vizsgáló
Még soha nem számoltam ki de most lehet neki állok.
Mondjuk nekem furcsa, hogy a gyerekekre költesz legkevesebbet, még az autóra is többet költesz miközben gondolom abból nem kettő van.
Első, igazad van, az kimaradt: az a szórakozás.:)
Én csak autóval tudok bejárni, így a benzin több sajnos mint amennyit az oviba és az iskolába kell fizetni.
Lakbér: 15%
Rezsi: 10%
Étel: 12%
Közlekedés (versenymotor és egy bicikli fenntartása): 6%
Egyéb (szórakozás, könyvek, hobbik, ruhák): 7%
Megtakarítás: 50%
300 ezret keresek és egyedül élek. Az 50% megtakarítás mindig fix. Annyit mindig elteszek hónap elején és a cél az, hogy minden más összesen kijöjjön 150 ezerből.
10% meg 12% a rezsi?Mit számoltok Ti rezsinek?
víz, villany, gáz, internet, telefon, közös költség, mind benne van 30-40e-ben? Vagy itt mindenki államtitkár? Nekem ez helyből 70e. Ami sajnos nem 10%, pedig nem keresek rosszul.
8:
Internet 5 ezer (Digi). A víz-gáz számla együtt jön, ez kb. 20 ezer minden hónapban átalánnyal egész évben. Telefon 5 ezer, de az céges, nem én állom. A közös költség 7 ezer, a villany 5 ezer. Mondjuk ez tényleg nem 10% (30 ezer), hanem 10,7% (32 ezer). Egyedül élek egy kicsi, új építésű, energiatakarékos garzonban.
110-120-ezer a fizetésem:Albérlet 40-ezer
Rezsi 30-ezer
Internet+tv 5-ezer
Búszbérlet 10-ezer
A többi az megy kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!