Irodában lehet aludni?
Figyelt kérdés
Ha bérlek egy saját irodát mint magánszemély, akkor azt használhatom ottalvásra is? Napközben leginkább másfele vagyok, fürdés, minden egyéb megoldott, de kellene valami olcsó szállás éjszakára, tudnék vinni hálózsákot.2013. szept. 20. 05:36
1/5 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy olcsóbb szobát bérelni mint irodát??
2/5 A kérdező kommentje:
hát nem olcsóbb, ahogy számolom.
2013. szept. 20. 10:53
3/5 anonim válasza:
Hát ezen most kacagtam :D
Akármire használhatod, sima ingatlan bérbeadás az is.
4/5 anonim válasza:
Igen, de sok hirdetésnél előírják hogy CSAK iroda célra használhatod. Gondolom kérnek papírokat a bérbeadók hogy milyen céged van, mi a tevékenység stb. Ha ennek ellenére is be tudod ezt játszani akkor hajrá, de simán el tudok képzelni olyat aki pár nap után egyik éjszaka rád ront és na itt nem lakunk kérem felkiáltással kidob... majd írd meg mit intéztél, kíváncsi vagyok! Amúgy én se akarom elhinni hogy egy nagyobb lakás egyik szobájánál kevesebbért adjanak egy irodát.
5/5 anonim válasza:
"de simán el tudok képzelni olyat aki pár nap után egyik éjszaka rád ront és na itt nem lakunk kérem felkiáltással kidob..."
Na nehogymár! Ez nem így megy. Kérhet szóban, írásban, végső esetben perre mehet, de se nappal, se éjszaka nem ronthat be! Sőt, be se teheti a lábát, ráadásul épeszű bérlő első dolga zárat cserélni akár lakás, akár iroda amit kivesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!