Panasz esetén jogomban áll-e kérni a beosztott felettesének elérhetőségét, és ha igen, ezt melyik törvény írja elő pontosan?
Az előző válaszolók hol élnek, Észak Koreában?
Kérdező, attól függ, hogy milyen cég vagy intézmény. A neten kis kutakodással meg lehet tudni a vezetők nevét, vagy felhívod a központi számot és nem XY felettesét kéred, hanem az ilyen-olyan osztály vezetőjét. Nem fenyegetőzve, hanem érdeklődve, hogy levelet szeretnél címezni, kinek küldheted.
Nekem volt már sikerem hasonló ügyben, behívott a vezető és személyesen beszélgettünk, mondjuk igazam is volt és elismerte, de elmondta, hogy az ő oldalukról milyen problémákkal szembesülnek, amit persze megértek, de én mint teljesítő ügyfél úgy gondolom, hogy ezt nekik kell megoldani, az én oldalamról pedig nekem...
#3: Hogy én kinek képzelem magam, ahhoz neked semmi közöd.
#4: Rendben, de azt sem adja ki, fenyegetőzhetek fogyasztóvédelmi hatósággal is, úgy sem.
#5: MÁV-START Zrt.
Olyan nincs, hogy nem adják ki. Ha nem adják ki akkor ezért a fogyvéd alsóhangon 6 számjegyű összegre büntet. Ha ezt még írásba is adják akkor teljesen hülyék.
A MÁV starttal hiába hadakozol, ott a vezetőség ugyan olyan töketlen banda, mint az ott dolgozók, maximum jót röhögnek rajtad ha eljutsz egy vezetőig és kapsz egy sablon levelet, hogy kivizsgálták az ügyet és megbüntették a dolgozót, de a valóságban semmi sem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!