Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » S. O. S Tabletet szeretnék...

S. O. S Tabletet szeretnék feladni postán, de hogyan?

Figyelt kérdés

A csomagolása már megvan, de azt nem tudom, hogy a postán hogy adjam fel?

Levélboritékban van és az jó ha ajánlott levélként adom fel? Kb mennyibe kerül? A cím is olyan hogy házszám emelet ajtó, ezt igy sorba le írom az jó?

Köszönöm (tudom, hülye kérdés.)

2013. szept. 18. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat en azt biztos nem postán adnám fl, hanem csmagkuldovel
2013. szept. 18. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
És akkor egy csomagküldő hogy működik?
2013. szept. 18. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

levélborítékban? biztos jól meggondoltad? miután dobálják össze vissza a leveleket, akár tapossák kitudja hol az út alatt?

Ajánlott levél a súlytól is függ, lehet fél kilós tablet, nem olcsó, inkább csomagként ajánlatosfeladni dobozásban. méghozzá értékbiztosítva és ajánlatos jól kitömni, ha úgy küldöd, hogy ne törjön meg rajta semmi, se kijelző se más.

De table-tet ajánlottan semmikép se ajánlom feladni. else jutna a címzetthez épségben (kilopnák, és tennének bele mást a kedves enyves kezű posta 1-2 alkalmazottja. (és mellékelnek a címzet fele egy szép levelet, hogy bocsi, megsérült, stb. De előttem szólóhoz csatlakoznék,csomagküldővel jobban járnál.

levélboritékban a tablet töltője se fér el am...

2013. szept. 18. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Buborekos nagy levélben van dobozaban, ez így remélem elég .
2013. szept. 18. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem posta honlapját csomagkent küldöm köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 18. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:

standard csomag. 1600 körül van, de ha csomag, akkor szabvány méret, a szabvány annyit takar, hogy nem lehet borítékban, akármilyen dobozba de dobozba kell lennie, négyszög alakúnak kell lennie, ennyi az elvárás.

Vaterázunk vagy apródozunk? :D

Lehet ám szívni ezzel, érdemes értékbiztosítást kötni, ilyesmi. Ezt bele kellett volna építened az árba vagy külön kifizettetni a vásárlóval.

2013. szept. 19. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!