Hogy kell levelet feladni?
Kérlek ne nevessetek ki és normális válaszokat ha lehet! A szüleimtől félek megkérdezni mert kinevetnének. Addig már eljutottam, hogy a borítékba beletettem amit küldök. Hogyan tovább??
12/f
jobb felső sarok:neved+adataid kis betűvel.bal oldalt középtájon a címzett neve,címe ir.sz.
irány a posta,veszel bélyeget,megkérdik hogy elsőbbségiként adod-e fel vagy simán,esetleg ajánlva.
tehát kisebbségi komplexusod van:akkor nem írom le hogy sajnálom mert csak még rosszabbul éreznéd magad.igen,bal felső a feladó,jobb közép a címzett.
"pont ezért szívtam én is a postán"
"egyetemistákat tanítok, és banki IT rendszereket fejlesztek"-ezt a gyöngyszemet egy életre megjegyzem ha nem gond.
és igen,összekevertem,ezért a kérdezőtől kérek elnézést.remélem nem égett a postán(szerencsére kapott helyes választ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!