Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell levelet feladni?

Hogy kell levelet feladni?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nevessetek ki és normális válaszokat ha lehet! A szüleimtől félek megkérdezni mert kinevetnének. Addig már eljutottam, hogy a borítékba beletettem amit küldök. Hogyan tovább??

12/f

2013. júl. 29. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Leragasztod, felcímezed, elmész a póstára és az ablaknál leadod, lmegmondják mennyit fizetsz, kifizeted, elköszönsz.
2013. júl. 29. 15:02
 2/10 szántóvető ***** válasza:

jobb felső sarok:neved+adataid kis betűvel.bal oldalt középtájon a címzett neve,címe ir.sz.

irány a posta,veszel bélyeget,megkérdik hogy elsőbbségiként adod-e fel vagy simán,esetleg ajánlva.

2013. júl. 29. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:

És így kell címezni:

[link]

2013. júl. 29. 15:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Felcímeztem. Akkor bemegyek, mondom, hogy ezt szeretném feladni, fizetek és ennyi volt?
2013. júl. 29. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:
aha
2013. júl. 29. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Bírom h. össze-vissza írtok mindenféle fasságot, pont ezért szívtam én is a postán. Egyik oldal szerint bal felső sarok a címzett, jobb alsó a feladó. Itt meg jobb felső sarkot írtok. Mindenki retardált? A postán meg okoskodott nekem a nő, hogy még az iskolában is tanítják, hogy a bal felső a feladó, a jobb alsó a címzett.. (megjegyzem egyetemistákat tanítok, és banki IT rendszereket fejlesztek) Direkt írtam ilyen stílusban, mert unom, hogy a dadogásom miatt pont az alacsony intellektusú emberek alázását kell elviselnem.
2017. júl. 31. 18:28
 7/10 szántóvető ***** válasza:

tehát kisebbségi komplexusod van:akkor nem írom le hogy sajnálom mert csak még rosszabbul éreznéd magad.igen,bal felső a feladó,jobb közép a címzett.

"pont ezért szívtam én is a postán"

"egyetemistákat tanítok, és banki IT rendszereket fejlesztek"-ezt a gyöngyszemet egy életre megjegyzem ha nem gond.

és igen,összekevertem,ezért a kérdezőtől kérek elnézést.remélem nem égett a postán(szerencsére kapott helyes választ.)

2017. júl. 31. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Megjegyezheted egy életre, mert ettől függetlenül egész életemben mindig a jót képviselem, nagyon sok embernek segítettem már nehéz problémák megoldásában, közben meg ezt kapom az idegenektől folyamatosan. Azzal, hogy most ezt leírtad, azt hiszed máris felsőbbrendű lény vagy, és magasabb értelmi síkon gondolkozol. Időnként elegem van, nem véletlenül írtam, hogy mivel foglalkozom.(és még szerény is voltam vele) A bolti eladótól kezdve a postásig folyamatosan hülyének néző tekintetekkel kell találkoznom, amikor épp rosszul megy a beszéd. Akinek meghaladja az IQ-ja a 80-at, az képes felfogni, hogy miért írtam a foglalkozásomról, de azért jegyezd csak meg. Nyilván mindenki képes lenne erre, és nekem kellene örülni, hogy egyáltalán levegőt vehetek. Majd írsz mindjárt egy esszét, hogy bizonyítsd szellemi és erkölcsi fölényedet, mert amit vitának hiszel, az nyilván ebből az igényből táplálkozik. Arról már nem írtam, hogy részben matematikus és író is vagyok, emellett versenyszerűen sportoltam. Hűha, nem szabad ilyesmit leírni, nehogy kiessek a sajnálom/becsülöm kötelezően szerény és dadogós/idióta szerepből. Nincs semmiféle komplexusom, csak úgy kezelik az emberek a dadogókat, mint a balf. idiótákat.
2017. aug. 1. 01:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként tárgytalan, szar napom volt, ez minden.
2017. aug. 1. 01:36
 10/10 szántóvető ***** válasza:
nem tudtam hogy ennyire komoly gondjaid vannak.esszét nem írok mert minek,de nyugodtan kivetítheted rám a haragodat ha attól megkönnyebbülsz lelkileg.nekem nem okoz gondot (amint látod nem rejtegetem a felhasználónevemet sem.)ha igényle kiveszem a kérdést az általam figyeltek közül így aztán nyugodtan kiírhatsz magadból mindent,még észre sem fogom venni hogy írtál.csak egy szavadba kerül.
2017. aug. 1. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!