Mit jelent pontosan: Lemondás a vállalkozás üzleti részéről?
"Ha én megvenném a MOL 30%-át, akkor bizony a cég vagyonának 30%-a az enyém."
OK, próbáld meg eladni a finomítóból az egyik gép egyik csavarját. Ha már a tied... Aztán számolj be a sikerekről.
Térjünk már vissza, neked hány vállalkozásod volt? :)
"a MOL 30%-a az enyém lenne. De hagyjuk szerintem."
Igen. A MOL 30%-a igen. De a MOL vagyona az a MOL vagyona marad.
Amúgy azon is elgondolkozhatsz, hogy a MOL értéke hogyhogy változik percről percre, fel meg le, miközben a vagyona adott esetben nem változik semmit. A te vagyonod változik, a MOL vagyona nem. A két dolog nem lehet tehát egyenlő és azonos. Vagyis a te vagyonod nem egyenlő a mol vagyonával.
De szerintem is hagyjuk.
Még szép, hogy az é vagyonom nem egyenlő a MOL vagyonával:)
Ahogy a vállalkozás vagyona se azén, mint magánszemély vagyona, de ettől áttételesen hozzám tartozik. Te csak a szavakon lovagolsz. Gondolom jogász vagy ügyvéd lehetsz. További szép napot.
"de ettől áttételesen hozzám tartozik"
Igen, mint ahogyan az országút is hozzád tartozik, mert te is állampolgár vagy, és az ország a tied, és az állami közútkezelő állami tulajdon. Kb. ilyen a hasonlatod, de ennek rohadtul semmi köze a kérdéshez.
Mint ahogyan annak sem, hogy mi az én foglalkozásom. És feleslegesen ne gondolkozz. A vállalkozásaim számát sem tudtad jól megtippelni, aztán a foglalkozásomat sem. Csak tudnám, hogy minek keverted ide ezeket a tippeket. A lottószámokat nem akarod megtippelni? Ha folytatódik a tendencia, egyel csökkenne a lehetséges kombinációk száma. Azzal még elvben nyerhetnének is az olvasók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!