Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Fundamentá...

Mi a véleményetek a Fundamentáról?

Figyelt kérdés

#pénz #Szféra #hitel #bank állam
2013. szept. 15. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Az állami támogatásnak hála a lakástakarék egy igen hasznos és jól hozó, garantált megtakarítási forma.

Ha lakásra kell a pénz, ver minden mást. Viszont fontos, hogy csak 4-5 évest köss, mert hosszú távon nem éri meg.

Itt van néhány cikk, ami alapvetően leírja a lakástakarékok működését.

[link]

[link]

2013. szept. 15. 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja persze,kötöttünk már 2 fizetési határidőt is túlléptek nem akarják kifizetni a pénzemet.Már azon gondolkodom hogy a PSZAF-hoz fordulok.:-(
2013. szept. 15. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:

A lakástakarék valóban maximum öt éves futamidőre mondható még jó befektetésnek, hosszabb távon gyakorlatilag veszteséges.

Mielőtt a PSZÁF-hoz fordulsz, nézd, vagy nézesd át alaposan a szerződésedet. Ha nem került kiutalásba a pénzed, annak oka van, feltehetőleg valamelyik szerződési feltétel nem teljesült. Csak úgy nem halasztanak el egy kifizetést. Mit mondtak, mi a gond?

2013. szept. 16. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindig van valami ami miatt ha keresem őket mondanak valamit kell még egy papír aztán megint kell papír az idő telik 5 hónapja vagy 6 nem kaptam pénzt tőlük 2 határidőn túl és most csak annyit mondanak várjak türelemmel sok az ügyfél.
2013. szept. 17. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de annyira konkrétan jegyezted meg, mint amennyire konkrétan leírtad, vagy csak nem akartad feleslegesen részletezni? Ezt azért kérdezem, mert ha nem tudod megmondani, hogy konkrétan mi hiányzik, a kifizetéshez, akkor annak érdekében tenni sem fogsz tudni, hogy ez mielőbb megtörténhessen. Az idő meg csak megy, te egyre idegesebb leszel és -ha így van, akkor- annyira nem jogosan.

Egyébként, ha elolvasod az általános szerződési feltételeket (olvasd el, ha eddig nem tetted meg!!!) abban részletesen le írják, hogy mik a kiutalás feltételei, célértékszámtól elkezdve a megtakarítás rendszerességén át a kiutalási sorrend (!) felállításáig. Tehát tulajdonképpen minden kérdésedet megválaszolja. Ez elég gyakori probléma egyébként, hogy a tanácsadók erről elfelejtenek pontos tájékoztatást adni, de valljuk be, az ügyfelek többsége se nagyon töri magát, hogy elolvassa az ÁSZF-et. Pedig nem egy hátrány, ha tudjuk, mit is írunk alá.

Ezt magamon tanultam meg. Az első szerződésem lejártakor én is elég vörös fejjel vártam a dolog végét.

2013. szept. 20. 08:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Biztosan te is a fundamentánál dolgozol azért vagy ennyire a pártjukon,de én nem egy embertől hallottam már erről az intézményről rosszakat.
2013. szept. 22. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha tudsz a Fundamentánál klinikai pszichológusi állást, jelezd nekem, kérlek. Én ugyanis nem tudok róla, így az egészségügyben vagyok kénytelen dolgozni. Azonban ezek szerint beletrafáltam a közepébe, fogalmad sincs arról, hogy pontosan mi hiányzik a kifizetéshez. Nem szeretem ismételni magam, ezért hadd utaljak vissza az előző válaszomra. Olvasd el még egyszer, értelmezd és fontold meg a benne leírtakat!

Nem szeretek embereket elkeseríteni, nem is ez a szándékom, de nem fogsz örülni annak, amit most mondok: a világon senki és semmi nem tökéletes. Ha számodra az a mérvadó, hogy hallottál már rosszat erről a cégről, holnaptól a lakásból se mozdulj ki, elkerülendő a további csalódásokat. Azt a céget még nem találták fel, amelyikkel mindenki elégedett. Te sem lehetsz mindenkinek szimpatikus, ahogy én sem.

2013. szept. 23. 07:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!