Online sportfogadás vagy online póker a jövedelmezőbb?
Figyelt kérdés
Persze tudom, a jó válasz az amelyiket profin űzi az ember, de én mindkettőben elég jó vagyok annak ellenére, hogy pókeren csak játékpénzzel játszottam de megesküszöm, hogy ugyanannyira féltettem mintha az a saját pénzem lenne. Sportfogadást eddig csak a tippmix töltötte ki mivel MÉG nincs bankszámlám, de 2 éves tapasztalattal már tudom, hogy csak a gólokra érdemes tenni, mivel azonban a Zrt ilyeneket nem sűrűn ad, ezért június óta nem fogadtam, jövőre amikor 18 leszek akkor nekivágok valamelyiknek 10 000 forinttal, ti melyiket választanátok? Mostanában foglalkoztam kicsit a tőzsdével habár még nagyon az elején vagyok de lehetséges, hogy az biztosabb, ne aggódjatok, egyelőre nem százezreket akarok keresni csak pár ezer forintot.2013. szept. 8. 19:37
11/11 A kérdező kommentje:
A 2-es válaszra üzenném, hogy részben igazad van és részben nem, mivel mindenki 1000-ről kezd és persze, hogy a 10 fős asztaloknál a legtöbben ALL IN-t nyomnak minden körben, azonban 10-20000-es asztaloknál már csak az értelmes és komoly játékosok vannak, amúgy meg én csak 6 fős asztaloknál játszok.
2013. szept. 9. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!