Online sportfogadás vagy online póker a jövedelmezőbb?
"én mindkettőben elég jó vagyok annak ellenére, hogy pókeren csak játékpénzzel játszottam de megesküszöm, hogy ugyanannyira féltettem mintha az a saját pénzem lenne"
Na ezen beszrtam. Egyszer játszottam játékpénzben pókert, azt se tudtam milyen játék ez hirtelen. 10 fős asztal, 8 bejön, 6 allin. Még egy kör, kb ugyanez. Showdown: 97, 26, A2, azaz minden.
Ne légy rest, fizess be pár száz dollárt, és ülj be 6-8 asztal nl20-ra vagy 50-re, csak pár napig. Majd meglátod mennyire tudsz játszani. Gondolom Hud-ot nem használsz. Azt se árt kitanulni. Elemzések, edzések, fórumok, hajrá. Nem egy hálás munka annyit mondok. Kb mint a könyvelő, csak a fiataloknak most menőbben hangzik.
Azért nem olyan mint egy könyvelő. :-) Egy könyvelő a hónap végén hazavisz 200-500k-t fixen, egy póker játékos meg lehet a szomszédhoz fog átmenni kölcsönkérni kenyérre. :D
Ez nem vicc.
Miért is?
Megfelelő számú hand után elég kicsi már az ingadozás (értsd szerencsefaktor).
Nem azt mondom, mindegyikkel lehet nyerni időnként - ha olyanok a feltételek - de alapeseben nagyon kockázatos és nem véletlen h mindenki inkább csak veszít.
Pókert akkor érdemes játszani, ha egyértelműen rájössz h van egy balek az asztalnál akit lehet koppasztani, az úgyis bebukja előbb utóbb. Ilyet amúgy élőben sokkal könnyebb találni.
Tőzsdén ki kell várni valami tuti sztorit (pl EU válság) és csak az alapján adni-venni. Amúgy full kiszámíthatatlan az ármozgás meg egy csomó hír jön ki nap közben, amire lehetetlen felkészülni.
Focira nem tudom mi a nyerő recept. Talán belső füles vagy oddsok összejátszása különböző oldalakon. Passz.
"mit tudsz elhitetni a másikkal, illetve rájössz ő mikor és hogyan blöfföl. Ekkora odafigyeléssel pedig nem fogsz 8 asztalon játszani."
Persze, erre vannak a HUD-ok. Hosszú távon úgyis a matek nyer.
Amúgy a nyolc asztal az nem nagy szám. NL50 SH-n 9 asztalon nyomtam sokáig, mert nem volt még wide monitorom. Másik monitoron az asztalstatisztikák. Ezt még A9 indulóval is simán tartani. Egy feszesebb játékkal 24 asztal is kezelhető nyereségesen CG-n. Ha meg touros az ember, akkor az indulásokkal lehet variálni, hogy ne legyen 24 buborék. De mindenkinek magának kell kitapasztalni, hogy mi az a szint, amikor az asztalszám a nyereség rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!