Ha van egy olyan hely, ahol az alkalmazottak egymást
váltva férnek a kasszához, és mínusz van, szerintetek
kit kell felelősségre vonni?
Figyelt kérdés
Teszem azt nálunk ha valaki a nyitásnál hiányt észlel, miért automatikusan az előző műszakosnak kell fizetnie, aki zárt? Lehet hazugság is, ő meg elteszi.. Akik hasonló munkahelyen dolgoznak hogy oldják meg?
Nem dolgoztam még ilyen helyen, de nyitásnál meg kell számolni a pénzt? Mert ha igen, akkor megszámolod, kevesebb mint amit a zárós "papírra" írt? Amúgymeg mindenhol van kamera, ha te nyitásnál lehúznád a pénzt azt látná a kamera, szerintem ezért. Bár ugyanez igaz, hogy zárásnál is látja a kamera...
2013. aug. 29. 15:47
2/8 A kérdező kommentje:
nincs kamera :-(
2013. aug. 29. 15:50
3/8 anonim válasza:
Hát akkor szerintem az lenne a normális, hogy együtt zárnak nyitnak ha már műszakváltás, így akkor az ilyen félreértések elkerülhetőek lennének. Amúgy milyen összegről van szó? Mert ha kevesebb mint 100ft akkor valószínűleg rosszul adott vissza v ilyesmi és benyeli.. Viszont ha ezrek akkor ott tényleg lenyúlás van...
2013. aug. 29. 15:55
4/8 A kérdező kommentje:
Többször előfordult már és 10ezres nagyságrendű! Egyszerre csak 1ember van itt így nem lehet együtt számolni. Eddig több boltban is dolgoztam, de ilyen felháborító rendszer sehol nem volt!
2013. aug. 29. 16:19
5/8 anonim válasza:
Ha nyitásnál megszámoltad a pénzt és megszámoltad mert be kell ütni a kasszába... akkor az a hiány azok között oszlik meg akik aznap a kasszához nyúltak- ha ketten akkor kétfelé oszlik ha négyen akkor négyfelé oszlik a pénz...ha gyanakodtok valakire azt ne engedjétek kasszázni vagy csak a boltvezető-helyettes vagy legyen egy kasszás aki csak azt csinálja egész nap és akkor legközelebb nincs gond!
Én is voltam ilyen helyzetben, egyszer 16ezret kellett négyünknek bedobni, de a gyanús csajt utánna a kassza közelébe se engedtük....
2013. aug. 29. 16:40
6/8 anonim válasza:
Hát ez szánalmas... Kb akkor aznap azért dolgoztál amit a másik lenyúlt... De akkor nyúld te is :D.... Amúgy vicc h nincs kamerarendszer, minden boltba kéne lennie. :D Ha gondoljátok a cégem vállal reális áron minőségi szolgáltatást ;D
2013. aug. 29. 16:49
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
a helyzet amúgy az, hogy tegnap én zártam 11kor, minden stimmelt (ez 100% mert ha magamnál veszek észre mínuszt néha van 100-200ft szó nélkül beteszem) és amikor bejöttem átszámoltuk együtt is és tényleg hiányzott 12. 000ft :-( kis túlzással a heti fizum
amúgy nálunk egyszerre 1ember van bent, ő van a kasszában, csinálja az árufeltöltést,takarít
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!