Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek adhatok kölcsön pénzt?

Kinek adhatok kölcsön pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy kis tőkém,úgy gondoltam,hogy kölcsönadnám némi kamatért cserébe.

Kérdés:

Kinek,kiknek adhatnék úgy kölcsön,hogy biztosan vissza is kapom a pénzem meg a kamatot is?

2013. aug. 27. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik banknak kölcsön adhatod. Vissszakapod a tőkét is és némi kamatot is kapsz rá.
2013. aug. 27. 22:24
 2/8 A kérdező kommentje:

jó,de én nagyobb kamatot szeretnék kapni és hamarabb!

A bankok csak lehúzzák az embert!

2013. aug. 27. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen nagyságrendről beszélünk?
2013. aug. 27. 22:32
 4/8 Flector 67 ***** válasza:
Fel szeretnél csapni uzsorásnak?
2013. aug. 27. 22:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem!Azért túlzásokba nem esnék!

Úgy tudom,olyan 30-40%-ot mondanak uzsorának.

Ennyit,nem kérnék!

2013. aug. 27. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt MO-n nem lehet, mert csak idő kérdése, hogy valaki ne fizesse vissza a kölcsönt és semmit nem tudsz kb. tenni. Nem véletlen, hogy az uzsorások sem jogi utat választanak a behajtásra, hanem az ököl útját.

MO az EU egyetlen állama, ahol bárki következmények nélkül tartozhat bárkinek (az államon kívül), mert a jog az adóst védi a végletekig.

2013. aug. 28. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Adjál nekem kölcsön! 1 perc után adok rá 50% kamatot, de mivel ez 1 magas kamat fennáll a lehetősége a piros helyett feketét pörget a rulett, ne agy isten zöldet, ez esetben nem adom vissza.

De tuti üzlet, nekem! Csak magas a kockázati tényező rád nézve, de az mit számít haverok között?

Mekkora összeget fogunk megfialtatni?

2013. aug. 28. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Leinformálható személy legyen, a fedezett megfelelő, és tudjon arra a kérdésre felelni, hogy miből adja majd vissza.

Egy kérdés, privát üzenetben sokan jelentkeztek a kölcsönre?

2013. aug. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!