Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek, ha a szüleim...

Mihez kezdjek, ha a szüleim nem engednek dolgozni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, dolgoztam már több helyen is régen. Most főiskolára járok és más tanulmányaim is vannak. Tény, hogy sokat tanulok, de szeretnék saját pénzhez jutni. Szeretnék elmenni dolgozni, de a szüleim ezt nem engedik. Azt mondják, én csak tanuljak, mással ne foglalkozzak. Ugyan megkapok mindent amit csak akarok, de mégsem vagyok a magam ura, nem rendelkezem saját jövedelemmel, olyan ez, hogy van is mindenem, de közben nincs is. Úgy érzem.

Szóval a munka kilőve, pedig olyan szép kis munkaköröket tudnék találni..Mihez kezdjek? Honnan szerezzek pénzt akkor?

2013. aug. 24. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyetem mellett miért ne dolgozhatnál..? Ez olyan hülyeség.. 23évesen ne legyen már az, hogy a szüleim nem engedik :) Úristen 5éve nagykorú vagy, had döntsd már el te saját magad, hogy mihez kezdesz az életeddel.. Mellesleg az önéletrajzodba beírhatnád.. erre nem gondolnak?
2013. aug. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!